2777
2789

چرا زندگی اینجوریه؟همه چی ب پوله😄

حتی درس خوندنم پولیه..

برا رسیدن ب اینده و همه چی همش پوله

تکلیف ما چی میشه؟

چقد تلاش کنیم و اخر انگار هیچ کاری نکردیم؟🙂

بعد همه میگن هیچی ازتون در نمیاد 

یه رفیق دارم نخواد یادم بگیره مجبوره برا امسال دو میل داده پکیج فیزیک یه میل داده کمک درسی فقط..

معلم ریاضیم ک کلا داره حضوری میاد خونشون

چن ساله هم میره کلاس زبان از نظر مشکل فکری و غیره هم درده خاصی نداره همه بهش اهمیت میدن

بعد همه اونو با دس نشون میدن برای بهترین معلما همه ب اون اهمیت میدن

اونم ماشالا کم نمیزاره دم ب دیقه پز میده🙂

من از همتون بهترم هیچکس مثله من نیست من موفقم همه معلما ب من افتخار میکنن شما بلد نیستید درست درس بخونید🙂😄

همه معلما هم تاییدش میکنن 

حقه ماها چی میشه؟مایی ک حتی برای درس خوندنمونم تو خونه مشکل داریم؟:)

چقد چن ساعت چن ساعت بخونیم با منبع های ضعیف تا یه چیزو بفهمیم؟

واقعا چرا دنیا اینجوریه🙂

شب غم تو نیز بگذرد اما این میان دلی ز دست میرود🙂✋🏻🖤

منم خیلی دلم گرفته ولی پول نمیتونه برام کاری کنه

آخر نفهمیدیم زندگیه یا شکنجه گاه...                        خسته‌ام...                                                                              مثل هیزمی که سوخته و خاکستر شده                             ولی بازم ازش انتظار دارن بسوزه...   🖤🥀                                     اگر زندگی مرگ است و مرگ است زندگی                                  پس درود بر مرگو  🖤 ⚰️ 🖤   مرگ بر زندگی                                                                                                                                    مثل تنه خسته ایی که خواب میخواهد💔                                 انقدر خسته است جانم!   🖤  🖤                                          که مرگ میخواهد🥀⚰️🥀.                                                    نیستی بابا...  و همین برای خوشبخت نبودن کافیست. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای بابا اینقد ازین چیزا دیدیم ک درس خوندن صفرشه.

به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.
واقعا زجر اوره🙂

واقعا.من ب عمرم ب هیچکس حسادت نکردم بجز این یه خانواده.عجیب رو شانسن.پول و ثروت و کلاس و تحصیلات و ۴تا دکتر دارن فقط.اینقد پولدارن ک عروساشون خرشونن.یعنی یکیشون پرستاری خونده بود بهش گفتن نباید کار کنی گفت چشم.و از قبیل اینها اتحاد و همه چیزشون همشم دور همن.

به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.
واقعا.من ب عمرم ب هیچکس حسادت نکردم بجز این یه خانواده.عجیب رو شانسن.پول و ثروت و کلاس و تحصیلات و ۴ ...

ما بخوایم یه کاریم کنیم کسی پشتمون نیست🙂

شب غم تو نیز بگذرد اما این میان دلی ز دست میرود🙂✋🏻🖤