2777
2789
عنوان

ماهی برای کودک هجده ماهه

273 بازدید | 15 پست

سلام مامانای عزیزم.پسرم یکسال و نیمه اس.فقط غذاهای خیلی رقیق و ابکی مثل سوپ یا حلیم میخوره.از ماهی خیلی بدش میاد و همشو می ندازه بیرون از دهنش.کسی راهکاری داره که چطوری میتونم بهش بدم که متوجه مزش نشه؟

خیلی ریزز کن لای برنج 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پسرمنم۱۸ماهست گوشتوبایدخیلی ریش کنم قاطی پلونفهمه بخوره اگه قلیه باشه بچه هانمیدوستن یه طوریه راستی اسی پسرشماروزی چندبارشیرمیخوره؟؟اگه شیرخودتومیخوره چون پسرمن روزبه روز وابسته ترمیشه همش ازسروکولم بالامیره عصبیم کرده

پسرمنم۱۸ماهست گوشتوبایدخیلی ریش کنم قاطی پلونفهمه بخوره اگه قلیه باشه بچه هانمیدوستن یه طوریه راستی ...

عزیز من دوماهه شیر خودمو قطع کردم و شیر گاو میدم.همش اویزون گردنم بود.هلاک شدم

بخاطر بوش نه عزیز.فقط غذاهایی میخاد ک قورت بده سریع و رقیق باشه

عه شاید دور از جون دور از جونش کولیک داره؟ بچه ی خواهر شوهرم اینجور بود قورت دادن براش عذاب بود چیزای سفت دیگه میخوره؟