2777
2789

ولی اونجا ک بهم توهین کردی و گفتی خدا تو رو شناخت ک زندگیت اینجوری قلبم خیلی شکست 

من فقط به اون کاربر گفتم شما میشی ایرانی افغانی

بخدا ی ادم با روان سالم بیاد اینجا سرماه روانی میشه چتونه

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

ایرانی افغانی یعنی چی 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلتون چه راحت میشکنه تو مجازی

مگه کسی میشناستت که مشکل داشته باشه باهات 

مگه چه شخص شخیصی هستی؟🤔🤔🤔

شیطان و پیروانش همیشه حق به جانب هستن غافل ازاینکه خدا برنامه ی ویژه ای براشون داره  😁💪گفته بودم ،نگفته بودم؟😎😎انچه عقاب داخل قفس را پیر میکند غم قفس نیست، پرواز کلاغ های بی سروپاست.   

دلتون چه راحت میشکنه تو مجازیمگه کسی میشناستت که مشکل داشته باشه باهات مگه چه شخص شخیصی هستی؟🤔🤔🤔

آخه یه دفعه بم حمله کرد اصلا اسی هم تایید کرد حرفمو ولی ایشون همینجور بی دلیل بم گفت ایرانی نیستی و دهنت آب بکش اسم ایران میاری

آخه یه دفعه بم حمله کرد اصلا اسی هم تایید کرد حرفمو ولی ایشون همینجور بی دلیل بم گفت ایرانی نیستی و ...

بی دلیل؟ 

ول کن بی اهمیتی بهترین کار اینجاس

شیطان و پیروانش همیشه حق به جانب هستن غافل ازاینکه خدا برنامه ی ویژه ای براشون داره  😁💪گفته بودم ،نگفته بودم؟😎😎انچه عقاب داخل قفس را پیر میکند غم قفس نیست، پرواز کلاغ های بی سروپاست.   

اینجا راحت ناشناس حرف میزنن انگار نه انگار واسشون مهم نیس شما خودتو ناراحت نکن 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم