خواهرم ۲۰سالشه عاشق شده پسره هم اومده خواستگاری ولی هیچی نداره هیچی تازه انقد از خود راضی و مغرور هیچکی تو خانوادمون راضی نیس ولی بابام بخاطرخواهرم کوتاه اومد الان نامزد کردن 🥲یبار باهاش حرف زدم قهر کرد منو ازهمه جا بلاک کرد ،نمیخوام بدبخت بشه چیکار میتونیم بکنیم واسش حرف گوش نمیده
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمتها رفت، آنحضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مىكشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :) میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.
اون موقع داغ اند تا سرشون به سنگ نخوره متوجه نمیشن
دقیقاااااااا.خودمم بودم خودمو بدبخت کردم با اون همه خواستگار خوب خودمو بیچاره کردم.الان میگم ای کاش منو تو خونه زندانی میکردن ولی راصی به ازدواجم نمیشدن
من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
خب نه خونه نه ماشین حالا اینا بگنار حتی کار هم نداره زندگی که الکی نیس
اگه عاشق همن ولش کن ولی خوب بابات خیلی زود کوتاه اومده من خودم پدرم اونقد داره بیچاره همسرم هیچی نداش ۷ سال مارو الاف و آواره کرد بعد همسرم مجبور کرد درس بخونه خوب سطح فرهنگ و مالی و تحصیلاتم جور در نمی اومد بابامم از اونا ک بگن داماد فلانی ...بعد بیچاره ۲و۳ سال تو دوران دوستی درست خوند ازمون داد بعد شعلش بابام اونقد اذیت کردن میگم ۷ سال بعد ب هم رسیدیم الانم دوسال نامزد نگه داشته میگه درست تموم کن هر جهیزهی هم میخره ی تیکه بدون میندازه من خجالت میکشم البته لعد ۹ سال یکم نرم شده ولی پدر تو.....خیلی زود کوتاه اومده نزاشته عشقشو نشون بده به دخترش