2777
2789
عنوان

ریزش موی بعد زایمان

47 بازدید | 10 پست

سلام خانوما  ومامانا من تا حدود ۱۷ سالگی موهام عالی بود بعدش شروع به ریختن کردن چون تنبلی تخمدان ‌ و پلی کیستیک هستم ولی بازم ریزشم قابل توجه بود الان ۲۶ سالمه دخترم ۶ ماهشه بشدت موهام میریزه اگه کسی دارویی تجربه ای داره راهنماییم کنه دعای خیرش میکنم

سلام دوست عزیز علتهای دیگه ی ریزش مو رو نمیدونم ولی سه تاش میدونم که یکیش کم خونی ازمایش بده حتما

دوتاشم غلبه صفرا و غلبه بلغم که تو ازمایش معلوم نمیشه

علائم غلبه این دو مزاج برات میفرستم ببین از هرکدوم چندتا علائم رو داری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند علائم داری؟ عدد بگین مثلا ۳ علائم ۵ علائم و.....

خلط دارید

احساس سرما

یخ کردن دست و پا

چین و چروک پوست

کاهش حافظه

ضعف بینایی

افزایش اشتها

ابریزش بینی

خوابیدن در جمع

درد زانو و پا

احساس ضعف و سستی

چند علائم رو داری؟؟ (عدد بگین مثلا ۴ علائم ۶ علائم و..‌‌‌....)

عصبانیت

گرگرفتگی

رنگ صورت زرد

استرس

لجبازی

زورگویی

عجله

سرپیچی از توصیه ها

عرق کردن

فکر و خیال

شبها اب دهانتان می اید

سر شب خوابتان نمیبرد

سلام .بعد زایمان تا یمدت طبیعیه 

قبلا یه حاجت داشتم خداروشکر با دعای شما دوستان بهش رسیدم...الان یه حاجت دارم میخوام اگه خدا صلاح میدونه بهم یکی دوتا دختر سالم و صالح بهم بده(بقول مامانم سالم و صالح هم بمونن)😍🤗 برای رسیدن ب حاجتم صلوات میفرستی؟ان شاالله خدا حاجت دلت رو برآورده کنه