2777
2789

خواهرم ۲۰سالشه عاشق شده پسره هم اومده خواستگاری ولی هیچی نداره هیچی تازه انقد از خود راضی و مغرور هیچکی تو خانوادمون راضی نیس ولی بابام بخاطرخواهرم کوتاه اومد الان نامزد کردن 🥲یبار باهاش حرف زدم قهر کرد منو ازهمه جا بلاک کرد ،نمیخوام بدبخت بشه چیکار میتونیم بکنیم واسش حرف گوش نمیده 

یه روزی میادکه ازنظرخیلیا آدم بدی هستم…چون دیگه جلوشون بیخودی کوتاه نمیام🙃

بابات چه سریع کوتاه اومده

پسره هم دوسش داره خواهرتو؟

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بابات چه سریع کوتاه اومده پسره هم دوسش داره خواهرتو؟

اره عاشق هم شدن ۲سال طول کشید بابام ترسید گفت بلایی سرخودش میاره یوقت والا دهه هشتادی 

حرص نخور

زیبایی یک زن را باید از نگاه او دید ، زیرا چشمان یک زن دروازه ی قلب اوست ، جایی که عشق در ان زندگی میکند تلاش نکنید انسان موفقی باشید ، برای با ارزش شدن تلاش کنید  زندگی درباره ی یافتن خود نیست ، درباره ی ساختن خود است شما تبدیل به ان چیزی می شوید که به ان فکر میکنید
فقط بخاطر اینکه پول نداره؟

خب نه خونه نه ماشین حالا اینا بگنار حتی کار هم نداره زندگی که الکی نیس 

اره عاشق هم شدن ۲سال طول کشید بابام ترسید گفت بلایی سرخودش میاره یوقت والا دهه هشتادی 

پسره چندسالشه

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.
میزاشنین دوست بمونن زیر نظر خانواده.دوسال دیگه سرد میشدن

راضی نشدن گفتن نامزد میکنیم گفتیم باشه  تا نامزد کنن باهم حرف بزنن شاید دلسرد بشن ولی هیچ الان اسم عقد میارن