2777
2789

شوهرم تقاضای طلاق داده و دادخواست عدم سازش داده برای چند روز دیگه جلسه عدم سازش داریم نمی دونم چی باید بگیم چه کار باید کنم کسی تجربه داره ؟

من هنوز نفهمیدم تو کشوری که سرانه مطالعه‌اش یک دقیقه‌ام نیست، اینهمه روشنفکر تو مهمونی‌های فامیلیش از کجا میاد؟؟؟؟

لطفا کسی اگه این جلسات رو‌گذرونده بهم کمک کنه

من هنوز نفهمیدم تو کشوری که سرانه مطالعه‌اش یک دقیقه‌ام نیست، اینهمه روشنفکر تو مهمونی‌های فامیلیش از کجا میاد؟؟؟؟

اینجور که از اسمش معلومه

باید به اونا ثابت بشه شما واقعا با هم مشکل اساسی دارین و نمی سازین تا بهتون بعدا اجازه طلاق بدن

ولی اطلاع دقیق ندارم

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینجور که از اسمش معلومه باید به اونا ثابت بشه شما واقعا با هم مشکل اساسی دارین و نمی سازین تا بهتو ...

خب مرد که اجازه طلاق داره دلیل نمی خواد ممکنه عدم تمکین یا عدم نشوز بگیره

حتما غیابی می خواد طلاق بده

مگه می تونه چه جوری غیابی ؟ برای من ابلاغیه اومده که ساعت و محل خاصی حاضر باشم 

نه هیچ کی جلسه عدم سازش شرکت نکرده ؟؟ ؟؟؟ تو اینترنت هم هرچی سرچ می کنم در مورد گواهی عدم سازش نوشته کسی نگفته تو اون جلسه چه خبره و چه کار باید کنیم

مگه می تونه چه جوری غیابی ؟ برای من ابلاغیه اومده که ساعت و محل خاصی حاضر باشم 

غیابی که میره دادخواست عدم سازش میده و میتونه یهطرفه طلاق بده وقتی که نری به نفعش تموم میشه و طلاق میده.بعضیا هستن که آدرس اشتباه میدن و این جوری طلاق میدن.

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست
غیابی که میره دادخواست عدم سازش میده و میتونه یهطرفه طلاق بده وقتی که نری به نفعش تموم میشه و طلاق م ...

من ثنا گرفتم و‌برام ابلاغیه اومده غیابی نمی تونه ولی حق و حقوقم چی میشه

من ثنا گرفتم و‌برام ابلاغیه اومده غیابی نمی تونه ولی حق و حقوقم چی میشه

حق و حقوقتو بگیر.قطعا وقتی طلاق میخواد بده ازش می پرسن حق و حقوق زنتو دادی یا نه بعد حکم طلاق صادر میشه.

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست

من همسرم نیومد وکیلش اومد دو سه دقیقه نشد در واقع یه جلسه فرمالیته بود من گفتم ش‌وهرم خونه رو ترک کرده وکیلش گفته البته به من گفتند که من از خونه انداختمش بیرون همین یک سری فرم و امضا پر کردیم و بعد منتظر تعیین وقت دادگاه شدیم که تو ثنا وقتش تعیین شد اومد

من هنوز نتونستم طلاق بگیرم شرایط خیلی سختیه