2777
2789

سلام وقت همگی بخیر

یکسری کار می‌گذارم یا نو هستن یا در حد نو تا خیلی کم پوشیده شدن و واقعا تمیز هستن

با اندازه های دقیق هر کار 

قیمت با هزینه بسته بندی و ارسال هست

اگر واقعا خریدار بودید فیلم هم‌میفرستم کا خیالتون راحت باشه

لایک لطفا

دری که قسمت توباشه حتی بدون اینکه لازم باشه در بزنی به روی تو باز میشه پس به حکمتش دل بسپار .... اگر من بخشی از افسانه ی تو باشم تو روزی به من بازخواهی گشت پائولو كوئیلو.                                            یه حرف قشنگ از مولانا که میگه من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خوب خیلی وقته کم میومدم تماس دوستان اینحا رو تو اینستا و واتساپ داشتم و دنبالشون‌میکردم  ...

وقتی میخاید جواب پستی رو بدید بزنید رو اون فلش ،این میشه ریپیلای،چون تا ریپیلای نکنید کاربر متوجه نمیشه که شما جواب ایشون رو دادید 

برای عکس گذاشتن هم عزیزم نیاز به آپلود نیست همون قسمت  تایپ نظر یه علامت شبیه کوه هست بزن رو اون واز گالری عکس مورد نظرت رو ارسال کن 

عزیزم خوب خیلی وقته کم میومدم تماس دوستان اینحا رو تو اینستا و واتساپ داشتم و دنبالشون‌میکردم  ...

گلم چه اشکالی میتونه داشته باشه؟

اتفاقا خیلی عالیه

فقط برام جالب بود

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد
وقتی میخاید جواب پستی رو بدید بزنید رو اون فلش ،این میشه ریپیلای،چون تا ریپیلای نکنید کاربر متوجه نم ...

مرسی عزیزم حواسم نبود

اخه اینجا نشد رفتم همه عکسها رو مثل قدیم آپلود کردم که مشکل برطرف بشه علافی نداشته باشه کپی کردم بازم نشد

دارم دوباره آپلود میکنم 

ممنون