2777
2789
عنوان

خانومای کرمانی میشه بیاین

211 بازدید | 16 پست

دوستان برای رنگ مو کجا رفتین کارش خوب باشه هزینش هم مناسب باشه

لطفا بگین ک چند شده

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

نقره رفتم هزارويكشب خيلى عالى بود خيلى راضى بودم دكلره بود تا پايين كمرم ٧٠٠ تومن 

با فگیل برات در آورد؟؟؟ دوستم رفته بود نقره عروسیش موهاش خیلی ناز بود روم نمیشه بپرسم چقر شده

من موهام فوق کم پشت تا سرشونه هست به نظرت چند میشه حدودی 

شما کی رفتین اینجا برای موهاتون؟؟ 

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با فگیل برات در آورد؟؟؟ دوستم رفته بود نقره عروسیش موهاش خیلی ناز بود روم نمیشه بپرسم چقر شده من مو ...

من كلا اينجا مشتريم عزيزم هميشه ميرم و همه ازم سوال ميپرسن كجا رنگ ميزنى از بس كارش بى نقص هست

اره فويلى انداخت خيلى طول كشيد از ١٠:٣٠ نشستم زير دستش ٧ شب بلندشدم

عزيزم من نميدونم چقدر ميشه برو موهاتو نشون بده خودشون بهت ميگن 

من كلا اينجا مشتريم عزيزم هميشه ميرم و همه ازم سوال ميپرسن كجا رنگ ميزنى از بس كارش بى نقص هست اره ...

چقدر عالی شده موهات هم ک بلند بوده... با فویل هم در اورده... 

من ماهک نو یک بار پرسیدم 2 سال پیش رنگ ساده بدون دکتره 250 میگیرف هر فویل هم 45 میگرفت یعنی دوسال پیش مو تا سرشونه حدود 1 تومن میشد... پس اینجا خیلی خوب میگیری مرسی ک گفتی عزیزم حتما میرم... 

من كلا اينجا مشتريم عزيزم هميشه ميرم و همه ازم سوال ميپرسن كجا رنگ ميزنى از بس كارش بى نقص هست اره ...

یه سوال دیگه شما اخرین بار کی رفتین پیشش ک شد 700

رنگ بگیر بزن خودت چقدر سخت می گیری،

همین کار کردم موهام داغون شدن به نتیجه رسیدم سالی یک بار رنگ کنم ولی جای خوب برم

با رنگ داغون نمیشن،حتما دکلره چیزی کردی،من کرمان زندگی می کنم ولی بیشتر کارامو خودم انجام میدم،

سوالاتی در مورد عفونت شدید رحم.........و سرکلاژ شکمی داشتید.در حد توانم پاسخ میدم....خداممنونتم..

یه سوال دیگه شما اخرین بار کی رفتین پیشش ک شد 700

واسه عيد رفتم عزيزم الان ماه اينده نوبت دارم واسه تولد دخترم رنگ و شينيون 

من چون دكلره ميزنم زود به زود نميرم عزيزم موهام خراب ميشن حيفه

چقدر عالی شده موهات هم ک بلند بوده... با فویل هم در اورده...  من ماهک نو یک بار پرسیدم 2 سال پ ...

ماهك نو خيلى قيمتاش بالاست از اون بدتر ديگه رومى واى يه بلايى سر ادم مياره زشت ميكنه پولشم خداتومن ميگيره

رامسس هم كارش قشنگه تو بحرالعلوم هست

من پيش رامسس هم رفتم صورتى كوارتز زدم خيلى قشنگ بود اصلا عالى شد هاا بنظرم تا پيش رامسس هم برو

منم دقیقا مثل شما ب نتیجه رسیدم دیر به دیر برم ولی رنگ قشنگی برام بزنن وقتی رنگش بد باشه ادم تو دلش نیست هی میگه دوباره یزنم.. تصمیم گرفتم الان رنگ کنم دفعه بعد دیگه تولدم اردیبهشت رنگ کنم... 

میدونی روم نمیشه برم بگم چند میشه🙈

پیج نقره رو داری؟ 

اره ماهک نو گرون میگیره من عروسیم پیشش رفتم ولی دیگه نرفتم بس دستش بالا بود

با رنگ داغون نمیشن،حتما دکلره چیزی کردی،من کرمان زندگی می کنم ولی بیشتر کارامو خودم انجام میدم،

نه رنگ خودم گرفتم زدم سرم پوست پوست شد موهام همه داااغون شد