2777
2789

امشب سالگرد عقدمون هست، گفتم برم برای شوهرم گل بخرم، کیک هم بگیرم واسه بعد شام. پسرمو گذاشتم تو کالسکه رفتیم کیک سفارش دادم گفت نیم ساعت دیگه حاضر میشه. دیگه گفتم تو این فرصت برم گل فروشی، یه گل برداشتم از همینا که تو شیشه هست داشتم به اقاهه میگفتم کارت هم بزنین برای سالگرد ازدواج که یهو صدای بلند شکستن اومد😖😖😖😖پسرم زد یه گلدون بزرگ رو شکوند😐😭توشم پر از گل بود کف مغازه کثیف شد حسابی. خیلی خجالت کشیدم، گفتم هرچقدر میشه هزینه اش پرداخت میکنم اونم گفت نه عیبی نداره بچه هست. خیلی اصرار کردم اما قبول نکرد بنده خدا. تازه داشت یه گندکاری دیگه هم میکرد سریع دستشو گرفتم😖😖😐امان از بچه شیطون. ۲۲این ماه میشه ۱سالش تازه خدا به داد بعدا برسه😤

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

یک لحظه نباید ازش چشم برداشت😖😖😖 حالا خونه مامانم اینا خیلی خرابکاری میکنه اونجا عیب نداره غریبه نیستن ولی جاهای دیگه...

من بچه بودم یادمه قلیون شکوندم تو مغازه

البته من خیلی بزرگتر بودم

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وایی کاش همسرت ببره خسارتشو بده

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

واقعا گفت عیبی نداره خسارت نگرفت چ جالب

آره منم قلیون شکوندم یادمه خسارت نگرفت

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

من بچه بودم یادمه قلیون شکوندم تو مغازه البته من خیلی بزرگتر بودم

🤦‍♀️🤦‍♀️😂😂😂😂تو هم پس از اون خرابکارا بودی

واقعا گفت عیبی نداره خسارت نگرفت چ جالب

آره بنده خدا خیلی هم اصرار کردم گفتش اصلا، بچه هست عیب نداره. بعدا دیگه مشتریمون میشین😅

🤦‍♀️🤦‍♀️😂😂😂😂تو هم پس از اون خرابکارا بودی

نه اتفاقا آروم بودم😂پام خورد بهش

همش تقصیر مغازه دار بود قلیونشو گذاشته بود جلو پا من😂😂😂

وایی کاش همسرت ببره خسارتشو بده

حالا شب بهش میگم. اما فکر نکنم بگیره ازمون همش میگفت بچه هست هیچ عیبی نداره

پسر من 8 ماه و نیمه میرم دسشویی پشت در میشینه در میزنه ظرف میشورم از پام میگیره بلند میشه غذا میپزم ...

پسرت کپیییی پسر منه😂😂😂😂😂 منم پسرم همش میره سیب زمینی پیازا رو بهم میریزه. دستشویی میخام برم سریع میاد پشت در اشک میریزه و جیغ میزنه و..‌‌.

اصلا بچه رو نباید از جلو چشمت دور کنی اصصلااا. پسر منم وقتی کوچیک بود تقریبا تازه راه میرفت یه لحظه رفتم تراس گلدونهامو آب بدم با صدای شکستن وحشتناکی دویدم تو دیدم تلویزون ال ای دی رو که میخواستم مثلا قدش نرسه دست نزنه گذاشته بودم رو جا کفشی انداخته روش، خاک تو سرم کنن کاش میزدم به دیوار ، نگو بچه کشو رو کشیده اونم سنگینی کرده افتاده روش تلوزیون شکست که هیچ بچه انقدر ترسیده بود که نگو. فقط خداروشکر میکنم چیزیش نشد. خیلی مواظب باشین بچه های این زمانه خیلی شیطون..