2777
2789
عنوان

بچه هاهرکس کروناگرفنه بیادلطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 144 بازدید | 40 پست
خدایهتون رحم کرد واکسن زده بودید؟ آخه خیلیا اصلا سرفه ندارند نمی‌دونم دکتره چراگفت هروقت سرفه گرفتی ...

نه من اواخر تیر ماه گرفتم اون موقع هنوز برای سن ما واکسن نیومده بود الان زدم دو دز استرازانکا زدم ☺

اره ممکنه ولی اگر خدای نکرده درگیری داشت و تشخیص بستری دادن  هرچی زودتر بره برای بستری چون خودم ...

نه اگ قرار به بستری باشه میشه مشکلی ندارد مقاومت نمیکنه 

راستش دکتره گفت خیلیا سرماهم خوردن ولی بنارومیزازیم روی کرونا شوهرمن همیشه ماسک داشت همیشه دوستام ک کروناهست نگرفته بودیم نمی‌دونم ازکجا سروکلش پیداشد

خدا کنه خوب بشه من تنهام توتهران بچه کوچیک دارم 

ولی فوق تخصص ریه بهم گفت اکثرکساییه ک درگیری ریه دارن یک علامت دارن ک بهش توجه نمیکنن بی اشتهایی یابیحالی یایدن درد یاتب طول کشیده یاتبی ک قطع شده ولی بازبرگشته 

همیشه علامت درگیری ریوی باسرفه وتنگی نفس ودردقفسه سینه نیس مخصوصا بی اشتهایی روتاکیدداشت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا شیره ای    

والا بخدا شیره کشیدم نمیدونم ریه هامم درگیر بود مرخصم نمیکردن ولی چون یه بچه 1ساله داشتم تازه زایمانم کرده بودم اصلا بیمارستان همون یک شب حالمو بدتر کرد اومدم خونه خیلی بهتر شدم

نه اگ قرار به بستری باشه میشه مشکلی ندارد مقاومت نمیکنه  راستش دکتره گفت خیلیا سرماهم خوردن ول ...

من که اصلا بی اشتها نبودم اصلا هم نه بویایی نه چشاییم نرفت با اینکه دلتا داشتم اولا که شما بچتون اصصصلا نباید تو خونه باهاش بمونید من این همه رعایت کردم هردو بچم گرفتن هیچ جا هم نمیرفتیم ها شوهرم کارش جوریه  که با بانک زیاد در ارتباطه گرفت خیلی خفیف حتی یه قرص هم نخورد ولی من از شوهرم گرفتم  شدیدشو هم  گرفتم هردو بچم هم گرفتن به نظرم اصلا به هیچ وجه تو خونه نمون باهاش

نه اگ قرار به بستری باشه میشه مشکلی ندارد مقاومت نمیکنه  راستش دکتره گفت خیلیا سرماهم خوردن ول ...

خودتون نبازین استرس و ترس خیلی واسه این مریضی بده من که اومدم خونه شوهرم بس باهام شوخی میکرد و میخندیدم اصلا به کرونا فکر نمیکردم

بیمارستان تو یه اتاق ایزوله بودم اصلا حتی پرستارا نیومدن تو اتاق منم میرفتم بیرون غر میزدن چرا اومدی پنجره ها بسته هوای آزاد نمیرسید بهم تنگی نفس داشتم به شدت آون شب افسرده شدم به شوهرم زنگ زدم هر جور شده بیا منو مرخص کن دارم دق میکنم اینجا دوری دخترمم عذابم میداد چون کرونا بود قرنطینه بودیم دخترم فقط وابسته خودم بود آون شب بدترین شب زندگیم بود 

من که اصلا بی اشتها نبودم اصلا هم نه بویایی نه چشاییم نرفت با اینکه دلتا داشتم اولا که شما بچتون اصص ...

آخه دوریم ازخانواده ممکنم هست ناقل باشیم ابنجوری بقیه روالوده میکنیم بعدنمیتونم ک تنهاش بزارم 

از همون لحظه ک علامتش معلوم شد رفت تواتاق دروبست دیگه نیومداینور

غذاهمه چی اونجا یوقتک ک میادبره بیرون ماسک می‌زنیم میریم تواتاق دیگه 

آخه دوریم ازخانواده ممکنم هست ناقل باشیم ابنجوری بقیه روالوده میکنیم بعدنمیتونم ک تنهاش بزارم  ...

من هم همینجور تو اتاق بودم دوتا ماسک رو هم زده بودم تو اتاق هم هربار بعد دستشویی دسشویی رو ضدعفونی میکردم با اون حالم  ولی بازم گرفتن بچه هام بخدا برا خودتون میگم

من هم همینجور تو اتاق بودم دوتا ماسک رو هم زده بودم تو اتاق هم هربار بعد دستشویی دسشویی رو ضدعفونی م ...

می‌دونم عزیزم کاملامتوجهم چی میگیدولی متاسفانه نمیتونم بزم بهرحال احتمالناقل بودن ماهم زیاده