2777
2789
عنوان

بچه هاهرکس کروناگرفنه بیادلطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 144 بازدید | 40 پست

سلام منم آخره تیر ماه کرونا دلتا گرفتم ۲۶ تیر بستری شدم ۸ روز بیمارستان دلتا بودم درگیری ریه ۴۰ درصد ولی التهاب ریه خیلی شدید سرفه شدید خون از گلوم میومد با سرفه من بجز ریه کبدم هم درگیر شد انزیمای کبدم وحشتناک بالا رفت طحالم بزرگ تر از حد نرمال شد دو روز آی سی یو بودم بقیه روزا بخش بجز ویتامین سی و قرص جوشان  دارویی نمیدادن که بخوریم همش تزریقی و از تریق سرم یا انژیوکت بود که نمیدونم چه داروهایی بود ولی خدا رو شکر بعد یک هفته با حال خوب مرخص شدم 

خب حتما تو این مدت مایعات بدید بخوره با دمنوش  سوپ و آش بدید بهش  بدترین چیز برای بیمار ...

اون برعکس من هست تنها چیزی ک نداره استرسه 

ولی من میترسم بروش نمیارم 

حواسم به مایعات وغذاهاش هست بهش میرسم ولی بنظرم دکتر بایدیه دارویی میداد خوب آخه تقریبا چاقه 

سیگارم ک می‌کشه 

ولی بیماری زمینه ای یاقندوچربی و..نداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نترس دائما یه چی بده بخوره هیچی نبود آب گرم بده . کاسنی و خاکشیر تب رو پایین میاره شربت گل با عسل یاشیره ی انگور یا هرچی بده بخوره. سعی کن خوراکی های با مزاج سرد ندی بهش مثل مرغ و ماهی و اینا . داروی امام کاظم زمستانه خیلی خوبه پودره سه شب پشت هم بده  بخوره دم نوش گرم خیلی خوبه . انشالله سریعتر خوب بشن . کلا سختی بیماری دو هفته هست . بعدش تا 63 روز بدن ضعیفه باید بهش خوراکی های مقوی بدی

غزل جان یعنی از وز اول ک علامت دارشدهی به علایمش اضافه میشد درسته بعدشمازوددکتررفتی یادیرمراجعه کردی ...

نه ببین امروز بدن درد داشت فرداش گفت سر درد روز بعد بی حال بود... همه رو با هم نداشت روزای اول تا روز 7 یا 8 بود که سرفه هاش شدید شد دکتر گفت بهتره بستری شه که بستری شد. 

منم بچه 6 ماهه دارم چقد اذیت شدم

نترس دائما یه چی بده بخوره هیچی نبود آب گرم بده . کاسنی و خاکشیر تب رو پایین میاره شربت گل با عسل یا ...

مرسی گلم 

تب هنوز ندارع 

علایم فعلا همون قبلاس تازه سوزش گلوش بهترشده 

من فقط ازاین موردایی ک دیدید میگن خوب خوب بود یهویی تی دادن درگیری ریه زیادبودمیترسم 

فعلا بی‌حالی بی‌اشتهایی بدن درد تب اینارونداره سرفه ندارع هنوز تازه اولشه

یکی از دوستان شوهرم گفت مرخصش کنین شبا بهش دود شیره تریاک بدین زود خوب میشه منم به مدت 14 روز شبا شیره میکشیدم در حد 10 دود و مایعات و ویتامین c زیاد میخوردم شوهرم میوه فروشه همش میوه میخوردم آب هویچ زیاد میخوردم 

اولش علامتتون چیابود

اولش سرگیجه داشتم سرفه های کم سردرد بدن درد احساس میکردم با پتک زدن تو زانوهام توان ایستادن نداشتم تنگی و نفس و سرفه ام هرروز بیشتر و بیشتر شد شبی که بستری شدم نفسم بالا نمیومد بیهوش شدم تو راهروی بیمارستان فکر کنید بیمارستان میلاد به اون شلوغی دکتر مریضاشو ول کرد با من اومد بالا تا بستری بشم تو اورژانس با کپسول اکسیژن بردنم آی سی یو 

بچه ها بنظرتون بره سی تی بده روزپنجم؟؟ منتطرعلامت نباشه بهتر نیست ؟؟دکترگفت اگ دردقفسه باتنگی نفس ی ...

درگیری ریه اگه باشه سرفه هاش زیاد میشه درد قفسه سینه هم میگیره ولی برای اطمینان سیتی بده ضرر نداره

اولش سرگیجه داشتم سرفه های کم سردرد بدن درد احساس میکردم با پتک زدن تو زانوهام توان ایستادن نداشتم ت ...

خدایهتون رحم کرد واکسن زده بودید؟

آخه خیلیا اصلا سرفه ندارند نمی‌دونم دکتره چراگفت هروقت سرفه گرفتی برو سی تی 

بنظرخودم روزپنجم بره بهتره

درگیری ریه اگه باشه سرفه هاش زیاد میشه درد قفسه سینه هم میگیره ولی برای اطمینان سیتی بده ضرر نداره

بنظزمنم سی تی بده بهتره تجربه نشون داده ممکنه درگیربشی با همون علامتای پایین 

بنظزمنم سی تی بده بهتره تجربه نشون داده ممکنه درگیربشی با همون علامتای پایین 

اره ممکنه ولی اگر خدای نکرده درگیری داشت و تشخیص بستری دادن  هرچی زودتر بره برای بستری چون خودم وقتی سیتی دادم ۱۲ درصد درگیری داشتم گفتم بستری نمیشم و خونه می مونم چون دوتا بچه کوچک ۲ و ۵ ساله داشتم خواستم بستری نشم ولی فقط یک روز بعدش درگیری ریه من ۳ برابر شد با ۴۰ درصد درگیر و التهاب بالای ریه بستری شدم خیییلی اشتباه کردم