2777
2789
عنوان

خود کشی آیدل های کره ای

1205 بازدید | 19 پست

الان ی چیزی خوندم تو نت

نوشته بود همش الکیه و میبرنت اونجا برده ی جنسیشون میشی و هزار تا کوفت و زهر مار دیگ

که خیلیاشون تحمل نکردن و خودکشی کردن

.

.

.

.

البته فکر کنم اینا سیاه نماییش میکنن وگرنه سولی و هارا فکر کنم بخاطر هیت هایی که بهشون دادن خودکشی کردن

من الان گیج شدم

آیدل شدن خوبه یا نه

توروخدا توضیح  بدین 

منم نرم اونور زندگیم  جهنم شه

کاربری برای دونفره.

ایدل چیع 

♥️🥰 صَد سال سفر کَردم 💖عاشِک نشدم من 🎊 یک بارَه تَرا دیدم و دیوانَه شدم ♥️😍دِل تَرا داتَه😢😋 داتَه بَندَر آزادا😍 تو بَلِه دلبر. دلبر نَههِ مَنی یادا🥺♥️ بی تَرا ساعَتی . ساعَتی دل نَبی راحت 🥺💖 نیست مَنی لونتا☹️لونتا کَندَگ حاجَت🎉♥️  کولیگ بَیا صد بَر پَه تو من مِرَه 💖🥰گل مَنی  پَیمی تو چینچو رد داتَه🥺 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چندسالته شما جانم؟ 😁

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .
بستگی به کمپانی داره  ولی خب قسمت برده جنس رو مخالفم    

توضیح بده ببنیم من تو هالیوود قبول نشم میخوام اودیشن بدم

به کمپانی جی وای پی

کاربری برای دونفره.

همش حقیقته از روزی ک کارآموز میشن ی سری قراردادهای سری دارن بهشونم تجاوز میشه اره مخصوصا دخترا اینا رو حتی کسایی ک کارآموز بودن و دبیوت نکردنم گفتن دلایل خودکشیاشونم زیاده وقتی یکی آیدل میشه از مدل مو تا مدل نفس کشیدنش ایراد میگیرن فک میکنن ایدلا روباتن سولیم ب خاطر فیلمی ک بازی کرد خیلی هیتای بدی گرف اونم آدم بود بعضیا هم میگن سوالی هارا ب خاطر اینکه داشتن چن تا از رازهای صنعت موسیقی و اینا رو لو میدادن کشته شدن و خودکشی صحنه سازیع آیدل بودن  اصلا اون چیز پر زرق و برقی ک میبینی نیس رژیم‌های سختی ک دارن قرصهای ک برای پریود نشونشون زمان کنسرت میخورن عوارض زیادی دارن اجازه قرار گذاشتن و تشکیل خانواده ندارن البته بعضی کمپانی‌ها اجازه میدن ولی مردم از دماغشون در میارن اگ بفهمن حتی یکی از اعضای سوپر جونیور بود فک کنم فیلمش هس میگ خیلی وقتا تظاهر میکنم حالم خوبه چون قوانین کی پاپ هس ولی من الان دلم نمیخاد بخندم

☆彡彡 نسیمم ミミ☆
همش حقیقته از روزی ک کارآموز میشن ی سری قراردادهای سری دارن بهشونم تجاوز میشه اره مخصوصا دخترا اینا ...

اره اینا رو شنیدم. ک خیلی رژیم های سختی دارن . نباید حتا یک گرم وزنشون بالا پایین شه. زندگی های بشدت تحت کنترل.. خستگیاش تمرین های خیلی خیلی سخت.. 

♥️🥰 صَد سال سفر کَردم 💖عاشِک نشدم من 🎊 یک بارَه تَرا دیدم و دیوانَه شدم ♥️😍دِل تَرا داتَه😢😋 داتَه بَندَر آزادا😍 تو بَلِه دلبر. دلبر نَههِ مَنی یادا🥺♥️ بی تَرا ساعَتی . ساعَتی دل نَبی راحت 🥺💖 نیست مَنی لونتا☹️لونتا کَندَگ حاجَت🎉♥️  کولیگ بَیا صد بَر پَه تو من مِرَه 💖🥰گل مَنی  پَیمی تو چینچو رد داتَه🥺 
گروه های خواننده کره ی مثل بی تی اس یا بلک پینک رو دیدی به اونا میگن آیدل

اها گروهارو تو فضامجازی دیدم... ولی همه چیز از دور قشنگه. درمورد ازادی و عشق و. حق زندگی و انتخاب و کلی چیز قشنگ اهنگ میخونن ولی خودشون حتا یکیشونم روهم ندارن 

اره اینا رو شنیدم. ک خیلی رژیم های سختی دارن . نباید حتا یک گرم وزنشون بالا پایین شه. زندگی های بشدت ...

تپریناز رقصشونم خیلی سخته فرض کن روزی بیشتر از ۱۳ ساعت ورجه وروجه کنی با رژیم غذایی مثلا ی موز در روز و ۴ لیوان اب

☆彡彡 نسیمم ミミ☆
اها گروهارو تو فضامجازی دیدم... ولی همه چیز از دور قشنگه. درمورد ازادی و عشق و. حق زندگی و انتخاب و ...

نمیدونم چی بگم

از سختی هاش خبر دارم 

اما اینکه برده ی جنسی شون بشی برام‌عذاب آوره

وگرنه بقیه چیزاشو میتونم تحمل کنم

کاربری برای دونفره.

اینا مثل چرت و پرتای ایلومیناتی و ایناست یه عده شدیدا توهم توطئه دارن!اخه برده جنسی😁😁

ولی خب سختی خودشم داره باید وزنت همیشه خیلی پایین باشه و همش در حال تمرین رقص باشی اما این وسط بعصی هام مثل ماما اومدن این عرفو شکوندن بنطرم باید استعداد داشته باشی تا موفق بشی بقیش چرت و پرته

اگه کار اینترنتی 🚫بدون پیش پرداخت🛇 با درامد روزانه میخوای تاپیک منو بخون یا به آیدی @ceeport997 پیام بده😊
اینا مثل چرت و پرتای ایلومیناتی و ایناست یه عده شدیدا توهم توطئه دارن!اخه برده جنسی😁😁 ولی خب سختی ...

کاملا از سختی هاش خبر دارم‌و همرو پذیرفتم

ولی ب نظرم راست میگن آخه زیبایی و خوش هیکلی رو بخاطر این میخوان دیگه

وای خدااااااااااااااااا  هنگ کردم یکی منو قانع کنه

کاربری برای دونفره.