2777
2789
عنوان

خود کشی آیدل های کره ای

| مشاهده متن کامل بحث + 1205 بازدید | 19 پست
کاملا از سختی هاش خبر دارم‌و همرو پذیرفتم ولی ب نظرم راست میگن آخه زیبایی و خوش هیکلی رو بخاطر ا ...

بخاطر چی میخوان😐

زیبایی رو میخوان چون صنعت سرگرمی باید جذاب بشه تا پربیننده بشه و کلا فرهنگ کره به زیبایی بیشتر از بقیه دنیا اهمیت میدن اما اگه تجاوز تو کار بنظرت تاحالا هیچ ایدلی نباید شکایت میکرد؟کره بالای دویست سیصد تا ایدل داره بلخره یکی این وسط باید به این موضوع اشاره میکرد.اینا رو اکثرا حسودا میگن توجه نکن

اگه کار اینترنتی 🚫بدون پیش پرداخت🛇 با درامد روزانه میخوای تاپیک منو بخون یا به آیدی @ceeport997 پیام بده😊
بخاطر چی میخوان😐 زیبایی رو میخوان چون صنعت سرگرمی باید جذاب بشه تا پربیننده بشه و کلا فرهنگ کره به ...

اوهوممم 

قانع شدم

آخه من‌خیلی  به آیدل شدن  علاقه دارم 

ولی اول اینکه اجازه خانواده رو ندارم

باید اجازه اشون رو گرفت؟؟؟

دوم‌اینکه این مقاله رو خوندم ترس رفت تو جونم

گفتم حداقل ببینم واقعیه یا نه 

کاربری برای دونفره.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوهوممم  قانع شدم آخه من‌خیلی  به آیدل شدن  علاقه دارم  ولی اول اینکه اجاز ...

واقع بین باش کره ها ابدل خارجی که شبیه خودشون نباشه ندارن یکم به این موضوعا اهمیت میدن و اینکه اونجا خود کمپانی شاید برات خطرناک نباشه اما خود کشورش بخای تنهایی زندگی کنی ممکنه خطرناک باشه اول اجازه پدرمادرتو بگیر به نظرم یه مدت برو دوره زبانشونو همونجا بخون یا یه رشته ای اونجا بخون شرایط رو بسنج اگه دیدی خوبه اودیشن بده و بمون.هدی نیکو هم همین کارو کرده میتونی بزی پیجش ببینی

اگه کار اینترنتی 🚫بدون پیش پرداخت🛇 با درامد روزانه میخوای تاپیک منو بخون یا به آیدی @ceeport997 پیام بده😊