2777
2789
عنوان

فووری فووری کمک عکس رنگی رحم

88 بازدید | 10 پست

بچه ها من عکس رنگی رحم گرفتم یکی از لوله هام که بسته بود باز شد ولی زده رحم دوشاخ . من یکساله هر ماه دارم سونو میدم هم معمولی هم داخلی تا حالا هیچکس نگفته بود دوشاخه ☹️☹️ الان نمیتونم باردار شم ؟؟؟ 

نسبت H/L هم نوشته بود که نمیدونم چیه . کسی میدونه؟؟؟

دوشاخ تو عکس رنگی معلوم میشه برو به دکتر نشون بده یه وقت سپتوم نباشه ب منم میگفتن دوشاخ ولی ۵ تا سقط کردم تازه فهمیدن سپتوم و جراحی کزدم انشالله مال شما سپتوم نباشه

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری میفهمن که سپتومه ؟ 

نمیدونم دوترم نگاه کرد گفت اینکه سپتومه

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

منم دوشنبه آینده قراره برم عکس رنگی ،برای شما درد نداشت؟

آستانه درد هر کسی فرق میکنه من پارشال با بیهوشی انجام دادم خیلی خوب بود امروز با کاتتر بود چون یکی از لوله هام بسته بود خیلی درد کشیدم . ۳ ۴ برابر درد پریودی

اصلا سپتوم چیه 

یه دیواره س تو رحم که رحمو از وسط نصف میکنه برامن که اینجوری بود

آستانه درد هر کسی فرق میکنه من پارشال با بیهوشی انجام دادم خیلی خوب بود امروز با کاتتر بود چون یکی ا ...

میترسم،دکتر گفت قبلش مسکن بخور.دلم گرفته هر ماه اقدام بی نتیجه حالا هم هی برو آزمایش سونو🙁

میترسم،دکتر گفت قبلش مسکن بخور.دلم گرفته هر ماه اقدام بی نتیجه حالا هم هی برو آزمایش سونو🙁

نیم ساعت قبلش شیاف دیکلوفناک بذار 

بعدشم مسکن بخور . ایشالا که چیزی نیست . اگر باز باشه که اصلا درد نداره