2777
2789
عنوان

یه سوال

211 بازدید | 17 پست

امروز مهمون داشتم،دخترخالم بود

با دو تا بچه کوچیک،تا جایی که تونستم پذیرایی کردم،واسه ناهار ۲ مدل غذا پختم،عصرونه نون قندی پختم

بعد فقط به خاطر اینکه ظرف نون قندیم خوب نبود و سفره رو خوب نچیده بودم،بهم گفت تو بی سلیقه ای و از مهمانداری چیزی  بارت نیس😑😑😑

شما جای من بودین ناراحت نمیشدین؟🥺🥺آخه دیگه چه کاری باید میکردم؟

من یه مامان کوچولوئه ۱۷ ساله ام😍😍😂میدونم زوده،ولی سرنوشت اینطور میخواست😊(با کودک همسری مخالفم)😊به قانون جذب شدیدا معتقدم😍عاشق دین و مذهبم هستم😍برای همتون بهترین ها رو آرزو میکنم🙏🙏😍

بگو تو خوبی ک واس شکمت اومدی ن واس چند لحظه دورهم بودن 

واستا ببینم کوش کوش کوش👀 کجا دررفت وووش ووش ووش🤤 چقد ناز بود موش موش موش🤤😲🤩 همه کارا از دم تاپ ناچ😝تاپ ناچ😝 پاره کردم قاچ قاچ قاچ قاچ😂 فردا رو بیخیال تا هست امروز🌺 به هرحال هرسال برگا رنگ میگیرن ی چند ماه سبز🌿آخر با زرد میمیرن🍂تابستون رفت سرما تنمو افتاده کرد❄ توی خماری و صبر عین معتاد کرک🤤 ولی زیر گریه پاییز خیس نمیشیم🌦زمستونم سوییس نریم میریم پیست دیزین🛹 بهارم که هوا ابر فقط بوی خوب داره☁️که داره به ما میگه تابستون توراهه🏝 زندگی میکنیم امروزو انگا فردایی نیست🌙💃نمیخوام برم زوده😃این داستانمونه🌙با تو داغونم خوبه😍🌙💎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تنها کاری که باید کمی اینه که با همچین آدمای سمی ای قطع ارتباط کنی همین

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
بگو تو خوبی ک واس شکمت اومدی ن واس چند لحظه دورهم بودن 

😔😔😔

من یه مامان کوچولوئه ۱۷ ساله ام😍😍😂میدونم زوده،ولی سرنوشت اینطور میخواست😊(با کودک همسری مخالفم)😊به قانون جذب شدیدا معتقدم😍عاشق دین و مذهبم هستم😍برای همتون بهترین ها رو آرزو میکنم🙏🙏😍
خیلی ناراحت شدم😒 ببخشید خیلی بیشور بود

ولش کن عزیزم😔خودتو ناراحت نکن

میخاستین بگین که من شرمنده شما هم هستم 

به خاطر این قضیه واقعا معذرت میخام ازتون 

حلال کنین 

اگر کمی کاستی بود به بزرگواری و محبت خودتون عف کنین 

به امـــید دیدار حَضـــرت حَــق(صاحـب الزمــان)🌤🌈
میگفتی شماعم از نظر شعور بویی نبردی

😔😔

تنها کاری که باید کمی اینه که با همچین آدمای سمی ای قطع ارتباط کنی همین

سختمه آخه

اصلااا به دل نگیر اصلا  خیلیی ها همینن ،یعنی هرکاری کنی بازم یه عیب و ایرادی پیدا‌ میکنن ،م ...

متاسفانه😔