2777
2789

سلام مامانا خوبین

امشب یاد اولین شبی که فندوقمو بغلش کردم افتادم 

انقدر ناز میومد بغلم تا راحت بخوابه

من ساعت ۹ شب زایمان کردم( طبیعی) ب شدت خسته و خوابالو بودم انگار این ۹ ماه بیخوابی و بدویاری یهو تموم شد خوابم میومد 

فندوق خانمم یه دختر پشمالو کوچولو ریزه میزه بود عین شوهرم فقط صد برابر کوچیکش کرده بودن یه عالمه مو داشت یعنی موهای سرش و پیشیونی و ابروهاش یکی بود از سیبیلاش نگم براتون خداروشکر موهای صورتش ریخت 😅همش عین این کولاها میخواست بیاد بغلم بخوابه مامانمم از ترس اینکه از تختم بیفته و منم یکم بخوابم مدام میومد برش می‌داشت میزاشتش تو تخت خودش ولی آنی بیدار میشد و گریه که من مامان خوشگلمو میخوام دوباره میومد پیش من به همون سرعت هم ساکت میشد کنارم

آخی هنوزم که هنوزه با اینکه هم قد خودم شده 😂😁 نصفه شب میاد رو دستم میخوابه الان یک سال و سه ماهشه

به این فکر میکردم چطوری این نی نی کوچولوها مامانشون رو میشناسن وکنارش آروم میگیرن😍🤩

الهی قربونشون برم 🥰

از خاطره اولین هاتون با فندوقاتون شماهم بگین  

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه قدر ناز و شیرین تعریف کردی😍💘 خدا حفظش کنه براتون😍☺️

فدات بشم عزیزم خدا عزیزانتونو براتون حفظ کنه😘🥰

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن   

شب اول تا صبح بیدار بود نذاشت من بخوابم جالبه شیرخشک هم می‌خورد سیر بود اما کلا نق نقو بود 😄😄😄 دیگه ساعت ۶ صبح شد دیدیم نمیخوابه با خواهرشوهرم که پیشم بود آرایش کردیم دکتر ساعت ۸ اومد گفت نشد من تو رو یک بار بدون آرایش ببینم ساعت چند بیدار شدی که رسیدی مرتب کنی گفتم اصلا نخوابیدم که واقعا یادش بخیر ❤

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

الهی قربونش برم همچین ناز میخوابید. ولی از همون موقعه هم شیطون بود ۵رپزش که بود گذاشتمش تو دستگاه زردی انقدر وول خورده بود از دستگاه افتاد زمین

تیکر به وقت تولدیکسالگی سلنا کوچولو😍😍😍😍
خدا حفظش کنه 

قربونت😘

الهی قربونش برم همچین ناز میخوابید. ولی از همون موقعه هم شیطون بود ۵رپزش که بود گذاشتمش تو دستگاه زر ...

ای خدا آتیش پاره هیچیش نشد که خدایی نکرده😘