2777
2789

انقدر بوش برام بد و غیر قابل تحمل شده که دیگه نمیدونم چیکار کنم. مخصوصا موقع سرخ کردن که قشنگ میخوام بالا بیارم. غذاهایی که توشون پیاز داره هم مزه شون برام بد شده. درصورتی که قبلا عاشق پیاز داغ بودم

باردار هم نیستم مطمئنم دو بار بی‌بی چک زدم. پریودم کلا تنظیم نیست بخاطر پلی کیستیک ولی دوبار بی بی کم منفی شد کلا

کسی تجربه داره کمکم کنه؟

وزن اولیه ۶۵ وزن هدف ۵۵   گروه آبی  ،  شروع ۱۴۰۰/۲/۱۳                   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کرونا نگرفتی؟

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

من شیش ماه بعد کرونا گرفتن حس بویاییم مشکل پیدا کرد و از پیاز متنفر شدم

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

من شیش ماه بعد کرونا گرفتن حس بویاییم مشکل پیدا کرد و از پیاز متنفر شدم

عه منم الان ۵ ماه از کرونام میگذره. الانم همونطوری هستی؟

مگه همسر منی؟😂 کللللا از پیاز متنفره در هرصورت خودمم اینجوریم ولی نه مثل اون

تازه اینطوری شدم شدم 

من کرونا گرفتم از پیاز متنفر شدم,حتی هنوزم بعد۶ماع همونجورم

من خوب بودم آخه مشکلی نداشتم تازه دو هفته س اینطوری شدم

عه منم الان ۵ ماه از کرونام میگذره. الانم همونطوری هستی؟

الا ن خیلی بهترم من خرداد 99 گرفتم  خیلی خفیف بود فقط حس بویایی چشاییم از دست د ا دم 

مهر ماه 99 حس بویاییم خراب شد همه چیزا بوی گندیده میدادن

هنوزم بعضی چیزا بوی گند میدن ولی خب خیلیییی بهترم

الا ن خیلی بهترم من خرداد 99 گرفتم  خیلی خفیف بود فقط حس بویایی چشاییم از دست د ا دم  مهر ...

الان ۵ ماهه میگذره ازش ولی دو هفته س بوی پیاز انقد برام غیر قابل تحمل شده که بالا میارم بعضی اوقات یا تهوع شدید میگیرم