هفته پنج لک بینی داشتم دکتر گف هماتوم داری ولی کوچیکه استراحا کن خوب میشه بهم شیاف ۴۰۰ داد ۳۰ تا شبی یکی الان ۱۲ روز تقریبا گذشته . استراحتم کاملا لک بینیم قط شده و ویارم شروع شده سرگیجه و تهوع بخصوص صب تا ظهر الان تو هفته هفتم یه چند روز دیگ میرم . دکتر گف دو هفته بعد برو سونو گفتم میشه تو هفته ۸ برم گف اره . تو هفته پنج ساک رو دید کیسه زردرو دید ولی جنین ن گف زوده هفته ۶ جنین دیده میشه. خیلی نگرانم میگم نکنه برم جنینی نباشه یا زبونم لال قلبی نباشه. بعضیا بهم گفتن شروع ویار یتی رشد بچه دره انجام میشه. درسته ؟ اگر خدایی نکرده چیزیش شده باشه لک بینیم قط نمیشد مگ ن ؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نگران نباش هماتومت انشالله خوب شده چون خونریزی دیگه نداری من ۸ هفته بودم تهوع خفیف داشتم نینی قلبش تشکیل شده بود توکل کن به خدا نگرانم نباش فعلا از علائم بارداریت لذت ببر انشالله قلب نینیت تشکیل شده انشالله ۹ ماه دیگه تاپیک میزنی بچم کلافم کرده هر سه ساعت یبار شیر میخواد چیکار کنم