2777
2789

سالها در حال انجام این کار هستم اما روز ب روز مشکلاتم بیشتر شده 

اونوقت آمریکا و اروپا اصلا نمیدونن صلوات چیه انگار بهشت دارن مردم اونجا 

ای خدا چرا ما بدبختیم 

دیگه نا نداریم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دعا و قرآن و نماز  الان دارم میبینم چقدر عقب افتادم از مردم و زندگی

چی شده مگ؟ 

چن سالت؟ 

هاپو همتونو بخوره😐                                                            https://harfeto.timefriend.net/16512440198752
حالا کی گفته اونا دارند تو بهشت زندگی میکنند؟؟؟ اونجاهم بد بخت و بیچاره داره 

خیلی تحقیق کردم همه جا 

دیدم زندگی میگذره و ربطی ب دین و ایمان نداره 

خیلی گول خوردم خیلی 

تمام عمرم با دین گذراندم حالا داغونم 

چی شده مگ؟  چن سالت؟

از چی بگم آبجی 

داغونم ب اسم دین گولم زدن تا قسم خدا و عباس و حسین و زینب خوردن بهشون پول و وسیله دادم اما بدبختم کردن من موندم و ی عالمه بدهی 

بابای مهربونم هم فوت کرد یهویی اصلا داغونم از افسردگی ای خدا ای خدا چرا من 

33سالمه اما با ی عالمه مشکلات و بدهی 

امیدوارم به جایی برسی که همیشه توبدترین شرایط زندگی بیخیال دنیا و بازی هاش باشی و بخندی  وپشتو ...

ممنون عزیزم قربون دل مهربونت برم خیلی دعای قشنگی کردی من بی خیال دنیا بودم اما دارم میبینم من خیلی عقب افتادم از زندگی 

چشمام بسته بودم و توی اون دنیا زندگی میکردم اما الان از داغونی و افسردگی و یتیمی تحقیق کردم دیدم ای دل غافل همه این حرفا و مذهب و دین برای ساده دل هایی هست که زود گول میخورن و به اسم دین سکوت شدیم 

اخه میبینم از خدا نترس ها به کجا رسیدن و من که تمام زندگی ام با قرآن گذشت چقدر عقبم از هر نظر و ی عالمه مشکلات دارم و بدهکاری 

برام دعا کنین توروخدا دارم با اشک و آه سوز می نویسم   

از چی بگم آبجی  داغونم ب اسم دین گولم زدن تا قسم خدا و عباس و حسین و زینب خوردن بهشون پول و وس ...

انشالله مشکلاتت حل شه عزیزم

مجردی؟ 

هاپو همتونو بخوره😐                                                            https://harfeto.timefriend.net/16512440198752
ممنون عزیزم قربون دل مهربونت برم خیلی دعای قشنگی کردی من بی خیال دنیا بودم اما دارم میبینم من خیلی ع ...

عزیزم نمیدونم هرچی که هست تو عالم خلقت  دینه  یا چیز دیگه ....

فقط معتقدم هیچ آدمی بی دغدغه و مشکلات نبوده 

مشکلات میان و میرن و همیشگی نیست ...

و بعــــدش یه خـــوووووشی حتما میاد سراغت ...

به چیزای خـــــــــــــوب و مثبت زندگی فکر کن 

قدر جوانـــــــــــــــــــی رو بدون و تلخش نکن برای خودت ...

😎
عزیزم نمیدونم هرچی که هست تو عالم خلقت  دینه  یا چیز دیگه .... فقط معتقدم هیچ آدمی بی دغد ...

فدات بشم نمیشه دیگه 

قبلا شاد و مثبت بودم 

الان امکانش ندارم 

داغونم بخدا 

میخوام بمیرم فقط 

اره دعا و قرآن و نماز  الان دارم میبینم چقدر عقب افتادم از مردم و زندگی

آفرین منم خیلی دعا میکردم و خب زمان میبره دعا آخرشم نرسیدم 

حالا خواسته ات چی بود؟

ب جز شوهر برا بقیه اش راه حل هست