2777
2789
ب سلامتی اختلاف سنی بچهای شماخیلی خوبه من اصلا یهویی شد بارداریم بتاتون چندبود

فاصله زیادم سخت های خودش رو داره. فاصله کم هم سختی داره اما دیگه با هم بزرگ میشن.من الان باید یه تک فرزند دیگه بزرگ کنم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی خودت ی گروه واتساپ بزن  اون گروه خیلی شلوغه

ماگروه واتساپی داریم

جنسیت فندوقم نمیدونم چیه همینجوری رنگ تیکرموصورتی گذاشتم😝😝😝برام دعاکنیدبارداری وزایمان خوبی داشته باشم😘کاربرتازه واردهم نیستم بالای چندسری منو ترکوندن🤔🤔🤔دیگه منونترکونیدا شماره پیدانمیکنم‌عضوبشم😄😄
ماگروه واتساپی داریم

عزیزم گروهتون چند نفره

بایه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.
ن گلم فردا ایشالا میرم 

انشالله ک خیره

بایه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.
عزیزم میشه منو عضو کنید؟ ۹۱۳۴۰۸۳۰۹۴

لینک گروه

https://chat.whatsapp.com/GeJVGCrTcvQ9sRlr4rOYI3

جنسیت فندوقم نمیدونم چیه همینجوری رنگ تیکرموصورتی گذاشتم😝😝😝برام دعاکنیدبارداری وزایمان خوبی داشته باشم😘کاربرتازه واردهم نیستم بالای چندسری منو ترکوندن🤔🤔🤔دیگه منونترکونیدا شماره پیدانمیکنم‌عضوبشم😄😄