عزیزم میشه ب سوالات جواب بدی اول اینکه چند روز بعد تاخیر متوجه شدی بارداری و علائمت چی بود و کدوم طر ...
عزیزم من دو روز مونده ب پری ..بی بی زدم هاله انداخت یک هفته بعدش بتا دادم مثبت بود
بایه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.
عزیزم میشه ب سوالات جواب بدی اول اینکه چند روز بعد تاخیر متوجه شدی بارداری و علائمت چی بود و کدوم طر ...
علائم ک فقط اشتهام خیلی زیاد شده یکم هم سینه هام حساس شدن همین
بایه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.
عزیزم منم دل درد پری میاد سراغم و ول میکنه اشتهام زیاد شده اما سینه هام هیچ تغییری نکردن
منم سینه هام هیچ درد و حس خاصی نداشت اما درد پریودی میاد و ول میکنه به اضافه دل پیچه پریودی که شدیدتر شده بود.همش احساس میکردم الان میشم یه ساعت دیگه میشم.دیدم دیر کردم تست دادم
آخرین بار ۱۴مهر پریود شدم و بعد از اون ۲۸ مهر واکسن زدم ک خیلی کم خون قهوه ای روشن اونم وقتی گلاب ب روتون خودمو پاک میکردم دیدم الان حتی نمیدونم کدوم پریودم بود واقعا گیج شدم