2777
2789
عنوان

خانم های شاغل و متاهل

449 بازدید | 43 پست

وقتتون رو تو خونه چطور مدیریت می کنید؟ من تازه عروسم و شاغل. تا ساعت دو و نیم سرکارم هر روز. بعد که برمی گردم خونه بیشتر وقتم تو آشپزخونه می گذره که شام و ناهار فردا رو آماده کنم بعدم که جمع و جور کردن لباسا و خونه و .... نمی دونم دستم کنده یا چی آشپزی هم بلدما اما نمی دونم چرا از اول خیلی وقت میذاشتم رو غذا پختن الان که هر روز غذا می پزم حسابی خسته شدم.با اینکه طرفدار سرسخت اشتغال خانوما بودم و هستم الان گاهی فکر می کنم کاش خانه دار بودم :))) یاد بدید بهم شما چیکار می کنید که وقت اضافه برا خودتون داشته باشید؟

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!

سخت نگیر به خودت

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد» ... ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کارت چیه؟؟ خو معلومه خسته میشی تا ۲ سرکاری بعدش برگردی خونه شب کاراتو انجام بده که فرداش که برگشتی ا ...

کارمندم آره سرکارم خسته میشم چون همش پشت سیستمم

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!
وقت اضافه برای خودم ندارم که یاد بدم هرچی جون میمونه صرف بچه ها میشه،الان شش تا جونم رفته تو این سال ...

وای یعنی به خاطر همین خیلی می ترسم از بچه دار شدن الان من انقدر خسته میشم ببین اون موقع چی میشه

ازشوهرت کمک بگیر الان ک ت ام شاغلی پا بپای شوهرت کار میکنی اونم باید پا بپای ت کار خونه بکنه

من یه دختر شاد مهربونم😍زندگی برام هر لحظش شگف انگیزه ⁦❤️⁩دلم میخواد لابلای کتابایی که با خوندم اونا تبدیل به یه دکتر با وجدان میشم غرق شم🥰گاهی وقتا توی صحرا ذهنم می دوام خیلی تند خیلییی که یکدفعه یه انسان اشنایی رو میبینم اونیکه تا حالا ندیدمش ولی برام اشناش 😍😍⁦❤️⁩البته هنوزم نمی دونم کیه 😂با هم میدوییم خیلی تند خیلیییییی موهاو دامن توی هوا در حال پروازند 😃میرسیم به یه کوه که پر از درخت و گل روش هست در حالی که دست همو گرفتیم میریم روی کوه😍😍وقتی از اونور کوه پایین اومدیم یه دختر کوچولوی نازو مهربون😘با یه پسر کوچولوی ماجراجوی هم همراهمون پایین میان ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦

بگذره عادت میکنی به برنامه ریزی

من هم شاغل هم دوتا بچه دارم هم دانشجو هستم

ی جاهایی هم باید همسرت کمک کنه

خودتم باید برنامه داشته باشی

غذای نیمه آماده تو فریزر هم داشته باش

خدایا به من قدرتی عطا کن تا آنچه قابل تغییر است، تغییر بدهم و متانتی عطا کن تا آنچه غیرقابل تغییر است بپذیرم و خردی عطا کن تا تفاوت بین این دو را بفهمم.
وای یعنی به خاطر همین خیلی می ترسم از بچه دار شدن الان من انقدر خسته میشم ببین اون موقع چی میشه

هیچی نمیشه،پوستت کلفت میشه و عادت میکنی اتفاقا زندگی ات هم خیلی منظم تر از خیلی ها هست،اعتماد به نفست هم میره بالا و خودت و بچه هات مستقل بار میاین

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

ازشوهرت کمک بگیر الان ک ت ام شاغلی پا بپای شوهرت کار میکنی اونم باید پا بپای ت کار خونه بکنه

اونم کم و بیش کمک می کنه اما خوب کارش بیشتر از منه گاها مجبوره عصرا هم بره سرکار برا همین دلم نمیاد زیادم بهش بگم کار کن

بگذره عادت میکنی به برنامه ریزی من هم شاغل هم دوتا بچه دارم هم دانشجو هستم ی جاهایی هم باید همسرت ...

آفرین به شما واقعا خدا قوت. آره خودمم همش به خودم میگم زمان بگذره عادت می کنم و قلقش دستم میاد یعنی امیدوارم

خورشت درست کن بذار فریزر خونرو ک هفته ای ی بار تمیز کردن کافیه بچه ندارید بریزه املت و پلو خورش ...

انگار ذهنم نظم نداره همش فکر می کنم چی بپزم و چیکار کنم. غذا هم همش باید تازه باشه مشکلم از خودمه ها غذای فریزری نمیتونم بخورم از اول