2777
2789
عنوان

اونائی که تو خانوادشون کرونایی داشتن بیان نظر بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 44 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین اصلا نمی خوام بترسونم 

ان شاءالله مامانت ۱۲۰ سال عمر با عزت داره 

ولی مادربزرگ منم همین حرفا رو میزد و اخر دفعه سر همین حرفا جونشو از دست داد 

حتما ببریدش دکتر

کاربری دو نفره 😁ذکر مشکلات اطرافیان از زبون خودشون😁

وااای خاک برسرم،خداکنه درگیر نباشه،مامانم یه جای سالم نداره،نه کبدسالم داره نه کلیه سالم😥😥😥

مامان منم فشارخون ومشکل قلب داشت اماقبول نمیکرد کروناداره تااینک رفتیم سی تی ریه اش درگیربود ،ان شاالله ک درگیرنیست نگران نباشین،من خودمم کروناداشتم نفس تنگیم اصلا نداشتم اماوقتی سی تی شدم ۳۰ درصدریه ام درگیربود

😇
اخه بیمارستان گفته اکسیژن خونش خوبه

اکسیژن خون متغیره عزیزم

باید دائم چک بشه

ممکنه امروز بالا باشه فردا پایین باز پس فردا بالا باشه

حتی اگر دستگاه اکسیژن اجاره نکردین، یه دستگاه اکسی متر واقعا لازمه... قیمتشم ۲۴۰ اینا بود دو سه ماه پیش

برای اینکه مدام چک کنید اکسیژنشونو

البته وضعیت بابا و مامان من خطرناک بود، بابام بیماری قلبی داره مامانم فشار خون

برای همین دکتر گفت دائم چک کنید وضعیتشونو، اگر مثلا یه روز کامل اکسیژنش اومد زیر ۸۹ سریع مراجعه کنید بیمارستان

البته اینم هست که مامان و بابای من وقتی آمار فوتی‌ها روزی ۶۰۰ تا بود گرفتن و بیمارستانا خیلی شرایط بدی داشت... شما شاید بیمارستان رفتن براتون راحت‌تر باشه نسبت به دستگاه گرفتن

خلاصه که به نظرم دائم اکسیژن رو چک کنید...

چه حرف‌ها که درونم نگفته می‌ماند... خوشا به حال شماها، که شاعری بلدید :) 🌸 با احترام، درخواست دوستی قبول نمی‌کنم 🌸
😱😱😢😢

عزيزم اصلا نترسين

به اين حرفايي هم كه دوستان ميزنن كه هر كي بره بيمارستان دور از جون ميميره هم گوش ندين

ما كلي تو فاميل داشتيم بيمارستان رفتن و سالم اومدن خونه

اصلا استرس نداشته باشين كه سمه

اگر دكتر تشخيص داد بستريش كنين

فقط خيلي خيلي از لحاظ غذايي بهش برسيد مرتب اب هويج و اب سيب 

اب عسل و ليمو و كمي نمك

ماهيچه و نخود خيلي مقويه ادويه هم زردچوبه بزن و كمي زنجبيل

روزي يدونه قرص ويتامين ١٠٠٠

يدونه زينك

و يدونه ويتامين سي 

اينارو بخورن حتما حالا چه بيمارستان باشن چه خونه

انشالله كه زودتر خوب ميشن به اميد خدا