2777
2789

سلام مامانی مهربون و با سلیقه نوزاد من الان ۴۵ روزشه بد وزن ۳۵۰۰ بدنیا اومد و دیروز برای قد و وزن که بردمش ۴۵۰۰ بود که دکتر گفت کم وزن گرفته و اینکه دور سرشم خیلی اضافه نشده دخترم شیر تازه هست ینی ناخواسته تو شیردهی حامله شدم و اینکه خیلی ضعیف شدم و شیرم جون نداره میخواشتم بدونم راهکاری دارین؟ اگ بخوابم یهش شیرخشک بدم چی خوبه و اینکه چجوری بدم کی بدم که سینه خودم و پس نزنه ♥️🌷🌹

تنها ترین امید من در این دنیا وجود توست خدایا.. من را در تمام مراحل زندگی یاری کن.. جز تو هیچکس نمی‌تواند موفقیتم را تضمین کند.. 🤲🌹🙏

برو دکتر گلی بهتر راهنمایی میکنه 

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو دکتر گلی بهتر راهنمایی میکنه 

چشم عزیزم 🥺

تنها ترین امید من در این دنیا وجود توست خدایا.. من را در تمام مراحل زندگی یاری کن.. جز تو هیچکس نمی‌تواند موفقیتم را تضمین کند.. 🤲🌹🙏
ببخشیدشماهفته چندزایمان کردین وزنش چقدربود

نوشتم عزیزم ۴۵ روژه زایمان کزدم وزنش ۳۵۰۰ بود 

خودت رو تقویت کن قرص های مکمل بخور غذا خوب بخور شیرخشک دردسرش زیاده تاپیدا کنی کدومش به بچت می‌سازه ...

چون بچه ۲ ساله دیگ دارم خیلی سخته برام استراحت شیرم زو اون خوب بود رو این انگار ضعیفه نمیدونم😶

من راهکار موثر دارم حلیم بخور تا شیرت قوت بگیره و بچه تپل بشه اسفناج و آب هویج هم بسیار عالیه برای ...

واقعا خوبه اینا که گفتی؟ ممنونم عزیزم 🙏🙏🙏🙏

من بچه ندارم باردارم به نظرم خوبه دیگه یه کیلواضافه کرده 

نمی‌دونم والا درمانگاه گفت میتونسته بیشتر ام اضافه کنه بیشتر بخور

ازدکتربپرس اگه لازم باشه شیرخشک بدی بهتره 

میخوام امروز ببرمش فقط نمی‌دونم چه شیرخشکی بگیرم کی بدم ک سینمو پس نزنه

میخوام امروز ببرمش فقط نمی‌دونم چه شیرخشکی بگیرم کی بدم ک سینمو پس نزنه

فکرکنم دکترخودش بگه

ببخشیدشمایادتونه تو۳۲هفته وزن بچتون چقدربود

من هفته ۳۲ام درمعرض زایمان زودراسم نگرانم

فکرکنم دکترخودش بگه ببخشیدشمایادتونه تو۳۲هفته وزن بچتون چقدربود من هفته ۳۲ام درمعرض زایمان زودراسم ...

من ۳۱ هفته رفتم ۲۸۰۰ بود انشالله وزن شماام خوبه میشه عزیزم نگران نباش تا میتونی کباب بخور کباب تابه ای تو خونه درت کن بخور با کره