2777
2789
عنوان

راهنمایی برای قرمه سبزی

98 بازدید | 9 پست

سلام دوستتی قشنگ ،روزت پر انرژی میگم بچه ها من برای این که بخوام سبزی قورمم مثه جنوبی ها یه کم بیشتر سرخ شه و تیره تر شه،چند دقه باید تفتش بدم؟

من مثلا از ده صبح شروع میکنم به سرخ کردن تاااا ۵بعدازظهر.با حرارت کم.تازه حال داشته باشم بیشترم سرخ میکنم

واسمم مهم نیس ضرر داره یا خاصیت نداره.سیاه و خوشمزه میشه

تورو سننه قربونت برم!!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با شعله کم یه ساعت ونیم تا دوساعت سبزیمو سرخ میکنم البته من همیشه زیاد سرخ میکنم که اینقد طول میک ...

به یه ساعت و نیم تا دو ساعت میگی زیاد طول میکشه؟من ۶.۷ساعت طول میکشه سرخ کنم.بازم در تهایت به دلم نمیشینه😁

تورو سننه قربونت برم!!!!
به یه ساعت و نیم تا دو ساعت میگی زیاد طول میکشه؟من ۶.۷ساعت طول میکشه سرخ کنم.بازم در تهایت به دلم نم ...

یا خداااا چه حوصله ای داری😄په دیگه چی میمونه ازسبزی بیچاره😕

اگه میخای مث مال ما جنوبیا باشه سلزیاتو بشور خورد کن بزار روگاز بپزه تا ابش خشک شه بعد چرخش کن بعد سرخ کن عالللاای میشه البته خورد که میگم در خد درشت خورد کن بعد چرخ کن 

سبزی میخوری که بی نظیره

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗