2777
2789
عنوان

بچه دار نشدن خیلی بدع؟؟

209 بازدید | 19 پست

کسایی که چند وقته تلاش برای بارداری دارید میشه حس و حالتونو بگید من علاقه یی به بچه ندارم و همسرم هم همینطور ولی تنبلی دارم بلاخره بدون بچه ک نمیشه ولی شوهرم میگه هیچ وقت نمیخام🥲🥲🥲ولی احساس میکنم جدیدا دلش میخاد ولی نمیگه ...بابچه دارنشدن کسی نمرده ک مرده؟😐🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی برات زوده هنوز فرصت داری

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
تنبلی دارم اخه🙁

تحت نظر دکتر باش واسه تنبلی

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️

مطمئن باش مطمئن باش مطمئن باش یه روزی یه جایی دلت میخواد ، خیلیم میخواد...

فقط ممکنه اونجا دیگه فرصت بچه دار شدن نداشته باشی.

منم کسی بودم که اصصصصصلا دلم نمیخواست، ولی باردار شدم .الا ماه دوم بارداریم.نمیدونی چه حسیییی دارم🥺بخدا که قابل توصیف نیست!

امروز کلی کار سنگین کردم و زیر دلم به شدت درد داره الا، اصلا بخاطر درد الا نمیتونم بخوابم، آخ نمیدونی من چقدر دارم جوش میزنم که تو دلیم بمونه برااام.منی که اصلا دلم نمیخواست بیاد.🥺

خاله ام بچه نداره ۲۰ ساله ازدواج کرده از همسرش هست خودشونم به بچه علاقه خاصی ندارن. دکتر نمیرن و ...

چه جالب ولی بااینکه دوس ندارم بچه گاهی میبینم بچه کوچیکا بغل مامانشون دلم میخاد به سختیش ک فکرمیکنم میگم دلم غلط کرر😂

مطمئن باش مطمئن باش مطمئن باش یه روزی یه جایی دلت میخواد ، خیلیم میخواد... فقط ممکنه اونجا دیگه فرص ...

اوخی عزیزم انشاالله سالم به دنیا بیاد و به سلامتی زایمان کنی برامنم دعا کن موقع زایمانت🥲🥲🥲