بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خیر رنگ طبیعی موی خود ادم خیلی زیباتر از تظاهریه که بار سنگین منت هم رو دوششه
یکبار برای همیشه دوس پسر نامزد نیس،شوهر عقدی نامزد نیست دوران عقد میگن به بعد از عقد نه نامزدی 🥴نامزد یعنی خانواده دور هم جمع شدن با مهمونی یا بی مهمونی،رسما اعلام شده این دو نفر نامزد هستن
خیر رنگ طبیعی موی خود ادم خیلی زیباتر از تظاهریه که بار سنگین منت هم رو دوششه
دنبال یه همچین پستی بودم تا لایکش کنم،دمت گرررم😍😘
من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
خودم نیستم،جاریمه.یه جشن عروسی دعوتیم که همه سانتال مانتال میان.خواهرشوهرم خودش برده به جاریم به زور پول قرض داده گفته برو موهاتو رنگ کن.جاریم میگه دوس دارم رنگ کنم اما اصلا نمیتونم به خودم بقبولونم
نه بمیرمم نه خوشم میاد به کسی قرض بدم نه از کسی قرض بگیرم
به منم قرض نمیدی😅
من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)