2777
2789

پسرم یک ماه و ده روزشه 

شیر خودمو میدم احساس میکنم سیر نمیشه روش یه پیمونه هم شیرخشک بهش میدم با شیشه 

سینه امو ول میکنه اینجوری؟ 

پسر من که کلی شیر خشک دادم بهش ولی برعکس شد چهارماهگی شیر خشک دیگه نخورد شیر خودمو خورد 

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پسر من هردو رو خورد اما بعضی بچه ها سینه رو ول میکنن چون شیر از شیشه راحت میاد تو دهنشون اما از سینه باید حسابی مک بزنن تا شیر بیاد.

به خاطر همین ریسک نکن اول شیر خودتو بده بعدش با قطره چکون یا سرنگ شیرخشک بده

دنیا مال همه،بیخیال همه،من با تو حالم خوبه فقط💖

احساس میکنی یاواقعاسیرنمیشه؟ اگه خوب وزن میگیره حیفه ازشیرخودت محروم بشه،چون بعضیا  شیرخشک که میخورن سینه رودیگه نمیگیرن،بعضی هم فرقی نداره وبه هردوعادت میکنن، 

چند ماهشه؟رمز موفقیتتون چی بوده؟معمولا بچه های شیر خشکی سینه مادر ول میکنن

یکماهشه 

هیچی والا

من بچه اولمم همینطور بود تا ۴ ماه مرتب هم شیر خودمو خورد هم شیرخشک

دیگه شیرخشک رو قطع کردم خودم

با انسان ها؟ نیک باش عزیزِ من! اما کمرنگ ، رقیق و بسیار دور؛ چرا که هیچ موجودی به اندازه آدمیزاد ، نمیتواند از نیکی پشیمانت کند ...!

من پنج ماهه که شد سینمو نگرفت هر کار کردم 

الهی بگردم

اره منم ترسیدم قطع کردم

با انسان ها؟ نیک باش عزیزِ من! اما کمرنگ ، رقیق و بسیار دور؛ چرا که هیچ موجودی به اندازه آدمیزاد ، نمیتواند از نیکی پشیمانت کند ...!

احساس میکنی یاواقعاسیرنمیشه؟ اگه خوب وزن میگیره حیفه ازشیرخودت محروم بشه،چون بعضیا  شیرخشک که م ...

اره خوب وزن میگیره خیلی هم خوب گرفته ولی دائما میخاد زیر سینه باشه من یپسر ۲۱ ماهه هم دارم که باید به اونم برسم واسه همین نمیتونم دائما درحال شیر دادن باشم 

دوست دارم سیرتر بشه و فواصل شیر دادنمم بیشتر بشه

شیشه ای که میدادین باهاش چه مارک و مدلی بود؟

چیکو عزیزم

اره خوب وزن میگیره خیلی هم خوب گرفته ولی دائما میخاد زیر سینه باشه من یپسر ۲۱ ماهه هم دارم که باید ب ...

عادت کرده زیرسینه باشه، سعی کن ساعت شیرخوردنش روتنظیم کنی ونزارالکی سینه بگیره، نق که میزنه بهش شیرنده تاکاملا گرسنه بشه وروتایم شیربخوره، وقتی سیربشه اذیتت نمیکنه وراحتترمیخوابه ومیتونی به اون بچه هم رسیدگی کنی، این عادت کرده یه ذره یه ذره بخوره وزیرسینه موندن وآرامشش رو دوست داره طفلی