2777
2789
عنوان

از ساعت دو ظهر تا الان پیام داد

175 بازدید | 13 پست

یه پیام کاری تو واتساپ برای همکارم فرستادم از ساعت دو کل زندگیشو ریخت تو دایره از جوونی تا الان تمام عشقای زندگیش همه خاطراتش حتی حرفای مامانش چجوری زنشو گرفته الان پشیمونه منم هر ده دقیقه یبار فقط استیکر خنده فرستادم ترسیدم بهم مرخصی نده  فازش چی بود انصافا نه به رییس قبلیم سایمو با تیر میزد نه به این  اینقدر صمیمی 

😄جوابشودندون شکن بده یجور که تا مدتها جای تیزی زبونت رو اعصابش بمونه❤فلفلشونم

یا ابلفظل

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی اسکرین بگیر به ماهم نشون بده سرگرم شیم😃

🤣🤣والا دیلیتش کردم شوهرم میخوند دردسر میشد خیلی حرف زده بودا یعنی از خودکشیش از ازدواجش از دعواش با زنش از استخدامیش از امتحاناتش از همه چی همه چی 

دیگه بهتر

میدونس چجوری بحثو شروع کرد گفت  فلان کس گفته شما بچه دارین گفتم نه دیگه یا حسین شروع کرد ول نمیکرد بچه دار نشو من پشیمونم ادم تا زوده باید جدا بشه باید اول طرفتو بسنجی  زود بچه دار نشی 

خب داستانشو برای ماهم تعریف کن فیض ببریم..

🤣🤣🤣🤣هیچی بابا  لب مطلبش این بود که من عاشق دخترای زیادی بودم خانوادم نذاشتن  زنم اخلاقش بده من زود بچه دار شدم منم گفتم ادم وقتی بچه داره باید از خودش بگذره دیگه گذشتتو فراموش کن  دیگه هی  درباره خاطرات عاشقانش گفت هی گفت هر پنج دقیقه یبارم میگفت بچه دار نشی