2777
2789
عنوان

حالم خرابه نمیفهمم شوهرم چشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1255 بازدید | 20 پست

بشین کنارش باهاش حرف بزن بگو میدونم یچیز داره ناراحتت میکنه شاید اون چیزی که بهش فکر میکنی اشتباه یا سو تفاهم هست بیانش کن تا رفعش کنیم نه اینکه زندگیمونو خراب کنیم

مراتاجان بود جانان تو باشی❤❤❤
بعد صبح پیام داده برو‌توسایت بلیطو کنسل کن گفتم نمیشه غیر قابل استرداده بیا ببرتم فرودگاه اخه خیلی د ...

با شوهرت حرف بزن با مهربوني بهش بگو چرا بهم اعتماد نداري مگه چيزي از من ديدي يكم غرورا رو كنار بذار باهاش صميمي حرف بزن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد صبح پیام داده برو‌توسایت بلیطو کنسل کن گفتم نمیشه غیر قابل استرداده بیا ببرتم فرودگاه اخه خیلی د ...

اامروز که اومد خونه،به خودت قبلش برس،یه شام خوب آماده کن،خونه رو تمیز کن،غذا رو که خوردین ،بشین کنارش و ازش بپرس چشه

بهش بگو من عاشق توام ،بگو بخاطر تو از همه فک و فامیل دور شدم اومدم که کنار تو باشم،بهش اطمینان خاطر بده که بدون اون نمیتونی زندگی کنی،ببین چی میگه،،شاید یکی پشتت حرف زده،یا خودش یه برداشت غلط از کارات کرده،با هم حلش کنین و نذارین رو هم تلنبار بشه

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡