2821
2789

https://ninisite.co/discussion/topic/7544626/امروز-سر-کلاس-گریه-امو-در-آوردن-استاد-ضایعه-ام-کرد-بعد-ی-دختره-پاچه-خواری-استاد

بچه ها این تاپیکو بخونید تا بفهمید جریان استاد من روکه دفعه قبلی چیکار کرد باهام  و گریه ام رو در آورد مرتیکه کثافت حالم بهم زن   

بچه هااااا هرچی بهش سر کلاس میگم پیامم رو نمیخونه اصلا و جواب نمیده از قصد ، بهش میگم استاد تکلیف جلسه قبل رو واتس اپ بفرستم براتون جواب نمیده !!! هرچی بهش الان سر کلاس گفتم جواب نداد 

یا جلسه قبل الکی از تکالیفم بیخودی ایراد میگیره از قصد بعد از اونموقع که باهاش دعوام شد میاد سر کلاس با حالت مهربون برخورد میکنه بعد از قصد از چیزای من ایراد میگیره و اصلا جواب منو نمیده !!! 

بنظرتون چیکار کنم براش تکلیفمو تو واتس اپ بفرستم ؟؟؟ بعد بهش چی بگم بهش ، بگم با اینکه پیامم رو تو اسکای روم نادیده گرفتید اما من بازم تکلیفم رو اینجا براتون بفرستم ببینید ؟؟ یا چی ؟؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چی‌ بگم چیکار کنم

هنگ کردم به مامانت بگو به مدرسه بگه اگه جواب نگرفتی برو آموزش پرورش بگو معلمو توبیخ کنن امسال کلاس شما و چند تا کلاس دیگه سال چند تا دیگه باید توبیخ شه تا دیگه اذیت نکنه دانش آموز هارو.

ما معلممون باهامون شوخی میکنه ولی کسی رو ناراحت نمیکنه بلکه کل کلاس رو میخندونه

در سرم دختر پیری عصبی می رقصدشهر بر روی سر من عربی می رقصداین جهان با همــه ی دغدغه هایش داردروی یک جمجمه ی یک وجبی میرقصد
بعد ی زری هم راجب اون میزنه 

تو کلاس فعالیت نکن فقط درسو گوش یا اینکه به مامانت بگو این جلسه کنارت باشه اگه معلمت حرفی زد شاهد باشه نمیدونم به خدا 

در سرم دختر پیری عصبی می رقصدشهر بر روی سر من عربی می رقصداین جهان با همــه ی دغدغه هایش داردروی یک جمجمه ی یک وجبی میرقصد
تو کلاس فعالیت نکن فقط درسو گوش یا اینکه به مامانت بگو این جلسه کنارت باشه اگه معلمت حرفی زد شاهد با ...

چرا شاهد وقتی اسکیرین ریکورد کلاس رو دارم ؟؟؟😆😂😂😂

چرا شاهد وقتی اسکیرین ریکورد کلاس رو دارم ؟؟؟😆😂😂😂

اوکی دیگه برو بده مدرسه

2825
2823
2791
2779
2792