2777
2789
عنوان

خانمای باردار

| مشاهده متن کامل بحث + 708 بازدید | 88 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوابیدن چون درد دارم. بیرون رفتن

منم موقع خواب خیلی درد دارم 

هیچ وقت به پسرم نمیگم مرد که گریه نمیکنه...اما همیشه اینو در گوشون زمزمه میکنم که مرد نامردی نمیکنه......یه دونه نی نی تو راهی داریم که داداش امیر عاشقشه...دعا کنید سالم بیاد 
نگهداری و رسیدگی به دختر سه سالم

واقعا سخته

من پسرم پیش دبستانیه ولی آنلاین 

هیچ وقت به پسرم نمیگم مرد که گریه نمیکنه...اما همیشه اینو در گوشون زمزمه میکنم که مرد نامردی نمیکنه......یه دونه نی نی تو راهی داریم که داداش امیر عاشقشه...دعا کنید سالم بیاد 

حموم کردن برام غوله...رسیدگی به بچه م سه سالشه...تهوع هم تا الان باهامه البته خفیف شده

از دیگران شکایت نمی‌کنم..بلکه خودم را تغییر می‌دهمچرا که کفش پوشیدن راحت‌تر از فرش کردن دنیاست.
حموم کردن برام غوله...رسیدگی به بچه م سه سالشه...تهوع هم تا الان باهامه البته خفیف شده

من صندلی گذاشتم تو حمام😁ولی واقعا شیو کردن واسم عذابه

نی نیت چیه؟ 

پسر

بچه ها درد لگن میتونه از عفونت ادراری باشه؟یا بخاطر بارداریه فقط؟

من به دکترم گفتم گفت طبیعیه‌نگران‌نباش

من کرونا گرفتم فقط از بی احتیاطی خانواده خودمون رعایت میکردیم خواهرم مدرسه میرفت مامانم گفت سرماخورده کرونا نیست ما هم درگیر شدیم حالم حسابی بده ده روز گذشته حس بویایی و چشایی صفر دارو هم دکتر نداد چون حامله هستم 

خدایا مراقب عزیزانم باش❤