2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااای یه نزدیکی دختره دیوانس انقد بچه بزرگو میزد بچه از استرس گوشت دور ناخناشو میخورد الانم بچه بزرگ شده ولی دور انگشتاش زشت شده. درحد کوبیدنه پشتی رو سر بچه سه چهارساله. یبار انقد لگد زد به شکم بچه هفت ساله که شده بود بچه بالا اورد وحشتناک!!! بعد دستشویی کرد رو دستمون مرد بچه🥺 پشیمون شدیم از رفتنمون چیزی هم میگفتیم میگفت مگه ما کتک نخوردیم؟ بدترشو خوردیم. بچه کلاس هشت ترک تحصیل کرد نابود شد هم روحی هم ایندش. 

سر بچه دوم و سومش فهمید چجور باشه. ولی چه سود. 

ای وای 

وااای با کلمه ای وای گفتنت یاد همون لحظه اون بچه افتادم. اسی باورت میشه بچه هفت ساله گفت ای واااای خدایااا و تشنج کرد 😭. یادم میفته دیوانه میشم از یاداوری اون لحظه که خدارو صدا زد

وااای با کلمه ای وای گفتنت یاد همون لحظه اون بچه افتادم. اسی باورت میشه بچه هفت ساله گفت ای واااای خ ...

آخی عزیزم.اینا ریشه در فرهنگ داره می‌دونی وقتی بچه صبر یاد نمیگیره تو خانواده وقتی یه مادر از همه طرف تحت فشاره و مرد هوای زنش رو نداشته باشه چه انتظاری میشه داشت که چه جور بچه ای بزرگ کنه بفرسته تو جامعه؟مشکلات جامعه روزبروز زیادتر میشه متاسفانه

آخی عزیزم.اینا ریشه در فرهنگ داره می‌دونی وقتی بچه صبر یاد نمیگیره تو خانواده وقتی یه مادر از همه طر ...

اتفاقا شوهره بیشعور و بی شخصیت هوای زنشو داشت من بجاش بودم یبار همون کتکهارو به خود زنه میزدم ببینه میتونه تحمل کنه یا نه. 

الانم پسره بزرگ شده انقد مظلوم و گوشه گیره. نمیتونه ابراز وجود کنه تو جمع بااینکه ۲۰سالشه.

اتفاقا شوهره بیشعور و بی شخصیت هوای زنشو داشت من بجاش بودم یبار همون کتکهارو به خود زنه میزدم ببینه ...

چقدر بد پس اون خانم حتما تو خانواده پدریش کمبود داشته وگرنه چرا تا از یه چیزی ناراضی باشه باید بزنه بچه رو؟