2777
2789
عنوان

نماز شب معجزه میکنه

4068 بازدید | 30 پست

پارسال بود خیلی استرس داشتم و یک موضوع خانوادگی خیلی پیچیده ای برای من پیش امده بود که حل شدنش به نظر غیر ممکن میومد حتی با وجود داشتن ازمون کنکورو و...  هر روز دعا میکردم که خدا کمک کنه درست شه ولی اتفاقی نمی افتاد همین طور  که یه شب  دلم گرفته بودو داشتم تو اینترنت در مورد موضوع چرا خدا صدامو نمیشنوه  و از این قبیل حرف ا خدا نمیبینه و... میخوندم   به طور اتفاقی یه مطلبی در مورد نماز شب خوندم و  سخن  های پیامبر (ص) در مورد نماز شب و.. با دقت خوندم  گفتم بیام یه بار به حرف دلم گوش کنم برای امتحان ام  شده  یه بار از حال و هوای اینکه اینا جواب نمیده و... بیام بیرون و نماز شبو بخونم  فرداش صبح ساعت 3 از خواب بیدار شدم  نماز شب و خوندم و یه ارزو از ته قلبم کردم برای حل مشکلاتم  الان یک سال از اون موقعه میگذره و من هم دانشگاه میرم با اینکه شاید به دلیل بعضی از مسائل  درس نخوندم ولی خداروشکر از رشتم راضیم هم مسائل خانوادگی مون حل شده 

میخواستم بگم بعضی موقعه دعا کردن خالی جواب نمیده نیازه ما هم اول به خدا نزدیک تر شیم شاید یه تجربه ای برای شما هم بشه 

مردی که می گوید : تنها تورو دوست دارم مانند زنی هست که قول داده مغازه هارو بگردد ولی چیزی نخرد☹️ ممد هوگو 2001 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بار فقط خوندی؟

به جز اینکه مشکلاتمو حل کرد یه احساسی وصف نشدنی هم بهم داد که رفتار کله ادمای دورم باهام خوب بود و باعث شد تا 1 ماه ادامه بدم بعد از اون موقعه  ترک کردم از خدا یه اراده قوی میخوام که دوباره بتونم بخونم

مردی که می گوید : تنها تورو دوست دارم مانند زنی هست که قول داده مغازه هارو بگردد ولی چیزی نخرد☹️ ممد هوگو 2001 

برا منم دعا کن عزیزم 💖🥲

باشه به روی چشم  شما هم واسه ما دعا کنید 

باشه به روی چشم  شما هم واسه ما دعا کنید

ترخدااا برای پرنده کوچولوم دعاکن خوبببب بشه حالش و درد نکشه و بتونه ازادبشه خواهشا

دلم شکسته.

نمازشب چجوریه چ ساعتی بخونیم چن روز

لطفا برای حاجت روا شدنم صلوات بفرستید #سلامتی_پرنده ام
چن وقت بعدحل شد؟؟؟ میشه بگی نمتزشب چجوریه

مشکل که خدا حل ش میکنه  زمان بندی نداره واست بهترین اتفاق و تو بهترین زمان ممکن  رقم میزنه 

ترخدااا برای پرنده کوچولوم دعاکن خوبببب بشه حالش و درد نکشه و بتونه ازادبشه خواهشا دلم شکسته. ن ...

انشاالله که خوب شه 

من خودم تو گوگل خوندم شما هم میتونی مراجعه کنی

حتما ممنونم🙏 ببخشید من نفهمیدم شما مرد هستین 🤦‍♀️

خواهش 🙏

مسئله ای  نیست 

درسته..

حس خیلی خوبی داره،

آدم احساس می‌کنه خدا کنارش نشسته...

خدا این تجربه نورانی رو نصیب همه بکنه..

تا نخونی نمیدونه چیه ,.

خدای مهربون و خوبم، خدای عزیز و دست داشتنی من،خدای خوبی که همیشه بودی و بخشیدی و من کور دادهات رو ندیدم و غر زدم..منو ببخش مهربون خدا..ببخش کج فهمی ها و دیر فهمی های این بنده گناهکارت رو..میخوام اینجا چندتا آرزو کنم..از ته قلبم میخوام ازت اول سلامتی ظهور امام زمان عج رو، سلامتی همه مریضها و رفع گرفتاریهای تمام گرفتارها، مامان شدن اونهایی که چشم به راهن ،گره گشایی از مشکلات همه ، مخصوصا کسی که الان داره این امضارو میخونه. حاجت دلش رو بده خدا جونم".خودمم یه دنیا ارزو دارم اما فقط  کمک کن که به رضای تو راضی شم.کمکم کن تا خسران دنیا و اخرت نشم،دوستت دارم مهربون خدا‌.‌دوستت دارم...