2777
2789
عنوان

نماز شب معجزه میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 4068 بازدید | 30 پست

بله من خودم به شخصه معجزات خدارازیاددیدم .....سوره نور معجزه میکنه من یباریه مشکلی داشتم ازته دل دعاکردم بعدسوره ی نوروشروع کردم به بزرکیه خودش قسم تاسوره نور به آخراش برسه مشکل منم حل شد.

بله من خودم به شخصه معجزات خدارازیاددیدم .....سوره نور معجزه میکنه من یباریه مشکلی داشتم ازته دل دعا ...

چ خوببب همین سور نور قران؟ منم پس میخونم واسه پرنده ام

لطفا برای حاجت روا شدنم صلوات بفرستید #سلامتی_پرنده ام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چن وقت بعدحل شد؟؟؟ میشه بگی نمتزشب چجوریه

در کل ۱۱رکعته.

۴تادورکغتی مثل نماز صبح میخونی به نیت نمازشب

بعد

۲رکعت نماز شفع. رکعت اول بعد حمد ،فلق .رکعت دوم بعد حمد ناس.

بعد

۱رکعت نماز وتر (نشسته هم میشه خوند).بعد حمد سه تا توحید یکی ناس یکی فلق.بعدش میری قنوت. ذکر قنوت و میگی و بعدش دعا میکنی اول و اخر دعات صلوات بفرس. بعدش برای ۴۰مومن به این صورت اللهم الغفر بابام(اسمش).اللهم الغفر (شخص فوت شده).تا چهل نفر چه مرده چه زنده. بعد ۷۰بار استغفرالله ربی و اتوب و علیه میگی. بعد ۷بار هذا مقام العاذ بک من النار میگی و ۳۰۰تابعدش العفو (هردونه تسبیح رو سه بار بگو).بعد میگی ربّ اغفرلی و ارحمنی وتُب عَلیَّ انّکَ انتَ التّوابُ الغفُورُ الرّحیم.

بعدش رکوع و سجده و سلام. بعد نماز تسبیحات حضرت زهرا..

شاید اولش سخت باشه.ولی بخونی عادت میکنی. سرپا سخته نشسته بخون. اول رو برگه بنویس چندبار بخونی حفظ میشی نیاز ب برگه هم نداری. اگر وقت واسه خوندن همش نداری میتونی فقط همون ۱رکعت وتر رو بخونی

انواع کارهای تایپی انجام می‌شود 🌺🌺
چند رکعت بود نمازت 

11 4تا دوتا رکعتی  یه دورکعتی یه تک رکعتی

مردی که می گوید : تنها تورو دوست دارم مانند زنی هست که قول داده مغازه هارو بگردد ولی چیزی نخرد☹️ ممد هوگو 2001 

11 4تا دوتا رکعتی  یه دورکعتی یه تک رکعتی

بلد نیستم چطوری بخونم راستش باید بزنم اینترنت

اگر در هفته دو بار بخونی خوبه 

چرا انقدر اوضاع خیطه؟؟!                              
بلد نیستم چطوری بخونم راستش باید بزنم اینترنت اگر در هفته دو بار بخونی خوبه 

8 روکعته اولش 4 تا دو رکعتی مثل نماز صبحه  که اسونه یه دورکعتی میمونه که اونم مثل نماز صبحه فقط باید فلق و ناس ام اضافه میشه یه تک رکعتی اخر که طولانی ترین محسوب میشه رو باید تو سایت پیدا کنی  

مردی که می گوید : تنها تورو دوست دارم مانند زنی هست که قول داده مغازه هارو بگردد ولی چیزی نخرد☹️ ممد هوگو 2001 

واسه ما که نکرد

حالا من زیاد ام مذهبی نیستم ولی اینقدر خدارو قبول دارم که بگم 

بشه رحمته نشه حکمته 

حالا من زیاد ام مذهبی نیستم ولی اینقدر خدارو قبول دارم که بگم  بشه رحمته نشه حکمته

منم مذهبی نیستم. دیگه ام برام مهم نیست چی بشه چی نشه. هرچه پیش آید قبول دارم

دعا های شما میگیره واقعا.دعا کنین یه داماد قد بلند و پولدار و وفادار و مهربون نصیب مامانم بشه:)در مورد مقاله نویسی سوالی داشتید میتونید بپرسید:)
عزیزم چندبار سوره نور خوندی؟

عزیزم اشتباه رپیلای کردی..🙂

خدای مهربون و خوبم، خدای عزیز و دست داشتنی من،خدای خوبی که همیشه بودی و بخشیدی و من کور دادهات رو ندیدم و غر زدم..منو ببخش مهربون خدا..ببخش کج فهمی ها و دیر فهمی های این بنده گناهکارت رو..میخوام اینجا چندتا آرزو کنم..از ته قلبم میخوام ازت اول سلامتی ظهور امام زمان عج رو، سلامتی همه مریضها و رفع گرفتاریهای تمام گرفتارها، مامان شدن اونهایی که چشم به راهن ،گره گشایی از مشکلات همه ، مخصوصا کسی که الان داره این امضارو میخونه. حاجت دلش رو بده خدا جونم".خودمم یه دنیا ارزو دارم اما فقط  کمک کن که به رضای تو راضی شم.کمکم کن تا خسران دنیا و اخرت نشم،دوستت دارم مهربون خدا‌.‌دوستت دارم... 

بعضیا چقدر بیشعورن بخدا قسم. ی چیزایی مینویسن ک ادم اصلا ندونه چکار کنه باهاشون. دختره بیشعور تو ک خودت نماز شب نمیخونی چرا میای چیزای ترسناک تعریف میکنی. برداشته نوشته زنداداشم تو نماز شب صدای نعره شیطانو شنیدو فلانو فلان. قصد نماز شب کرده بودم از وقتی اینو خوندم از ترس شنیدنش نمیتونم برم نماز بخونم اخه چرا همچین چیزایی رو میاین مینویسین . نمیدونم چند نفرو مثل منو حالشونو بد کردین ک نتونستن بخونن ولی ثواب ک نمیکنید گناهم میکنید بدتر. من ی جوری شدم میترسم بخونم هرشب از وحشت تصورش نمیتونم نماز شب بخونم .ارزو بدل شدم ک اینکارو کنم تنها زندگی میکنم تمام وجودمو ترس برمیداره بخاطر حرفش . خدا لعنتت کنه . اینجور ادما کلا مانع حال خوبت با خدا هستن ن میخونن ن میذارن بقیه ب جایگاهی برسن . بخدا بعضیاتون اصلا حرف نزنید نمیمیریدا .لال شید خیلی بهتره . لال شید خواهشا اگر حرف ارامش بخشی بلد نیستین بگین

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد،یک بد نکند که با خودش صد نرسد،من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من،تو نیک نبینی و به من بد نرسد

بعضیا چقدر بیشعورن بخدا قسم. ی چیزایی مینویسن ک ادم اصلا ندونه چکار کنه باهاشون. دختره بیشعور تو ک خودت نماز شب نمیخونی چرا میای چیزای ترسناک تعریف میکنی. برداشته نوشته زنداداشم تو نماز شب صدای نعره شیطانو شنیدو فلانو فلان. قصد نماز شب کرده بودم از وقتی اینو خوندم از ترس شنیدنش نمیتونم برم نماز بخونم اخه چرا همچین چیزایی رو میاین مینویسین . نمیدونم چند نفرو مثل منو حالشونو بد کردین ک نتونستن بخونن ولی ثواب ک نمیکنید گناهم میکنید بدتر. من ی جوری شدم میترسم بخونم هرشب از وحشت تصورش نمیتونم نماز شب بخونم .ارزو بدل شدم ک اینکارو کنم تنها زندگی میکنم تمام وجودمو ترس برمیداره بخاطر حرفش . خدا لعنتت کنه . اینجور ادما کلا مانع حال خوبت با خدا هستن ن میخونن ن میذارن بقیه ب جایگاهی برسن . بخدا بعضیاتون اصلا حرف نزنید نمیمیریدا .لال شید خیلی بهتره . لال شید خواهشا اگر حرف ارامش بخشی بلد نیستین بگین

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد،یک بد نکند که با خودش صد نرسد،من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من،تو نیک نبینی و به من بد نرسد