2777
2789
عنوان

چرااخیانت شوهرم یادم نمیره خدایا

4877 بازدید | 152 پست

دختر ۲۱ ساله رو تواتاق خوابم دیدم شوهرم ۴۷ سالست یک ماه ازاین داستان میگذره باشوهرم قهربودیم دوماه بود نیومده بودخونه ومن ب حالت قهر تواونیکی خونمون ولش کردم واومدم خونه اصلیمون ولی بعددوماه بایه دختربیست ساله استوری گذاشت دست تودست هم بودن گوشیشو داد دختره اسمشو گذاشت روپیج شوهرم رووانساپش همه جا ب منم کلی پیام داد ک لیاقتشو نداشتی ومن خانومشم وال وبل 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😶😶😶

گاهي اوقات فقط منتظري منتظر خاك شدن دوست عزیزم برای دعوا اینجا جمع نشدیم اگر با من موافق نیسنی ریپلای کن منطقی دلیلتو بگو،نیازی ب دعوا و خشونت نیست اگر هم از من بدت میاد بهم بگو خیلی محترمانه از تاپیکت برم بیرون.انسانیت خودمون را زیر سوال نبریم حتی در فضای مجازی!!!!!! حال دلم خوب نیست خدایا یا معجزه کن یا راحتم کن.....دارم توی گناه دست و پا میزنم نجاتم بده😔😔😔عاقبت روزی خواهم رفت از دنیایی که بیهوده مرا به آن بسته اند.....خدایا من دشمنت نبودم که منو به اینجا رسوندی ولی ازت میخوام دشمنمم به اینجایی ک من رسیدم نرسونی...میدونی خیلی سخته خیلیی سخت....من دلم تنگه واسه یک دلخوشی کوچیک.....دادگاه پر از عاشق‌هاییه که گفته بودنمارو بعد از مرگ هم کنار هم دفن کنید!!💔حرفات همشون یادم رفته ، جز اونجا که گفتی: حتی اگه تو بخوای بری "من نمیزارم"🖤 همه برای رسیدن به عشقشون روز شمار میکنن من برای رسیدن روز مرگم.....و این تلخ نیست درد عشق است.....‌این که هنوز زنده ام و نفس میکشم فقط بخاطر اینکه طاقت دیدن اشکهای مادرمو ندارم پس خدایا لطفا مواظب تنها دلیل زندگیم باش🙃

هووووف تو دیگه یکم بی خیالی 

من فقط چتاشونو دیدم 

قشنگ جنون دست داده بود بهم

حتی نقشه مرگشم کشیده بودم😑🙄🤕

من حاجتمو از حضرت زهرا گرفتم روز تولدش 🥰🤩اگه امضامو میخونی یه صلوات بفرست سالم بغلش کنم   بعد ۸ سال تو به من هدیه دادی💗برام حفظش کن💚

بگو مردی که ب زنش خیانت میکنه هیچ ارزشی نداره 

لیاقتش هرزه هایی مثل توئه که واسش حکم دستمال توالت داری

شرمگین نیستم وقتی صریحانه از واقعیت شما می گویم ، که آخور خوک پاک تر از پاک ترین شماست...
هرشب یادم پیاد اصلا ازجلوچشمام نمیره کنار اون صحنه تواتاق خواب دختره زیرپتوی من توخونه من تواتاق خوا ...

جدا شدی دیگه؟؟

😬کاربر قدیمی❤️ عشقهای من👈🏻اهورامزدا❤️پسرم❤️همسرم❤️ آدمی را آدمیت لازم است…💙  گفتار نیک❤️پندار نیک❤️کردار نیک❤️ (منتها نه برای همه)🥰

من بودم طلاق😐😐😐خیلی ریلکس اسی؛؛؛ یعنی چی میزاری شوهرت از این کارا کمه

یه اعتراضی از خودت نشون میدادی 

میترسوندیش نه اینکه آشتی کنی بری زیر ی سقف

مثل مرواریدی که نیلوفر نداشت ؛حال من بدبود هیچکس باور نداشت....🥺  من اگه بمیرمم‌مامان‌وبابام تا مدت‌ها میشینن سرقبرم؛ که مباداباقبربغلی که پسره بریزم رو هم 🙄یامطمئن باشن تاقبل ۸ توقبرم میرم😏

شباوقت خواب هی یادم میفته حالم خراب میشه 

هرکاریم کرده باشم میتحق دیدن این صحنه توزندگیم نبودیم چراشوهرم این کاروبااامن کرداخه چرااستوری کرد چرااسم دختره روگذاشت روپروفایلش چرااااااا مگه من چیکارکرده بودم گناهم چی بود بخاطر چت کردناش ولش کردم دوماه سراغی ازم نگرفت یهواستوری گذاشت چراا