2777
2789
عنوان

چرااخیانت شوهرم یادم نمیره خدایا

| مشاهده متن کامل بحث + 4878 بازدید | 152 پست

شوهر من اجازه نمیده ب گوشیش دست بزنم نمیدونه ک میدونم رمزشو ی سری خواب بودم رفتم گوشیش گشتم دیدم با یه دختر پولدار رفیق شده اون دختره ام نمیدونست که متاهله شماره دختررو برداشتم نگه داشتم بعد ی هفته زنگ زدم ب همسرم گفتم چیزیو مخفی میکنی هی زد زیرش گفتم پس سارا کیه باز زد زیرش گف شمارشو بگو ببینم شمارشو گفتم گفت آهان این چک داییمو برده میخوایم بگیریمش الکی بهم دوروغ گفتش منم دیدم هی داره ی چیزی میگه دیگه بهش پیله نکردم بدش زنگ زدم ب دختره گفتم من همسر فلانیم گف بخدا ب جون مادرم نمیدونستم تموم شد رابطشون منم دو س هفته بود هرچی میشد تیکه مینداختم بهش آخر گف خسته شدم این همه تیکه انداختی به هم دیگه قول دادیم دست دادیم به هم نه دیگ اون خیانت کنه ن من بهش تیکه بندازم ولی یبار دیگه خیانت ببینم خیانت میکنم تا آتیشم خاموش بشه

میدونی چی زور میاد وقتی تورو توی بغلت میگیره میخنده میگه دوست دارم بدش به یکی دیگ عشقم گلم میگه بخشیدمش اونم قول داد دیگه نکنه ولی تا آخر عمر فراموش نمیکنم مغزم همیشه نسبت بهش خرابه تا آخر عمرم شک دارم بهش خیلی سخته زندگی با شک 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.