2777
2789

نه عزیزم

پیش خرید آره ولی پیش فروش نه

😬کاربر قدیمی❤️ عشقهای من👈🏻اهورامزدا❤️پسرم❤️همسرم❤️ آدمی را آدمیت لازم است…💙  گفتار نیک❤️پندار نیک❤️کردار نیک❤️ (منتها نه برای همه)🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین داداشم داد ۸ ماه بیشتر شد هنور گود برداری نکردن خیلی دیر تحویل میدن بعضیاش معلوم نیت آب گاز میدن بهش یا نه مخصوصا الان دریاچه که خیلی پیش فروش داره

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

تازه چک داداشمو برگشت زدن هرماه پول واریز میکرد دید گود برداری نشده حسابشو شارژ نکرد گفتن کنسل میشه پروژه قوی نمی تونیم هرکی ادا دربیاره بعد پاه سوم گفتن چرا واربز نکردید نه مشکل شهرداری بود حل شد واریز کنید ما صحبت میکنیم با فلانی درستش میکنیم

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

ما الان میخواییم تو کرج یه واحدی رو پیش فرروش بخریم برای خودمون ولی میگه سندش ساله بعد میاد مییترسم کلاه برداری باشه.کله پولشو به غیر از پنجاه میلیونشو باید بدیم

خونه قبلیمون رو توی عقد که بودیم پیش خرید کردیم.قرار بود ۶ ماهه تحویل بدن نزدیک‌یکسال  دیر تر تحویل دادن.

یک مغازه پیش خرید کردم قرار بود۲سال بعد تحویل بدن کلی طبق  قرارداد جریمه تاخیر تحویل باید بدن .بهترین موقعیت رو داره اما  الان ۷ -۸ سال میگذره هنوز تحویل ندادن.بعضی از مالکین معتقدن که عمدا تحویل نمیدن که نا امید بشیم و قیمت مفت مغازه رو به خودشون بفروشیم و بعد ۲۰۰ _ ۳۰۰ تا مغازه مجتمع تجاری رو واسه خودشون سند بزنن و هرکدام رو به قیمت  خدا تومن بفروشن.

از اونسال که این مغازه رو پیش خرید کردم چند تا ملک دیگه هم  شوهرم خریده اما دیگه هر کس میگه  پیش خرید چطوره معتقدم. تا مطمین نباشین نباید این کار رو بکنید.اطمینان هم که هرگز رخ نمیده.چون این مغازه رو ما با اطمینان از شوهرخواهرم  که مدیر امور مالی پروژه بود پیش خرید کردیم.سالعاست هی دروغ میگه که دیروز داشتم سند شما رو آماده میکردم و فلان روز سندتون آماده است و... بخاطر خواهرم هیچی هم  نمیتونیم در مقابل اینهمه دروغش بگیم که فکر نکنه ما خریم 

اگه بخاین واحدی رو که پیش فروش شده بخرین حتما به محضر برید و استعلام و.. بگیرید. اکتفا به یه برگه ی املاک نکنید . شاید یه مقدار پول بیشتر بدید ولی خیالتون راحت میشه. همینطور واسه دیرکرد سند و. .. سعی کنید یه مبلغ جریمه ای بنویسید کهروزانه مثلا 100 تومان، که فردا خدای نکرده سندو خیلی دیر نده . هم اینکه اگه اون واحد تموم نشده باشه یا کلا اپارتمان، تقریبا الکی میگه واسه 1 سال، چون الان کمی واسه پایانکار و... سخت میگیرن و پروسه ای لازمه، یکی هم یادتون باشه قبل امضا هر موردی رو  قبلا خوب بخونید. و بدون فکر هیچ زمان امضا ندید. حتی لازم بشه با یک وکیل هم صحبت کنید. که چه جور قولنامه ای نوشته بشه. بیشتر بنگاه ها با سازنده ها دست به یکی هستن و سعی میکنن خریدارو مغبون کنن، مواظب باشید.