2777
2789
عنوان

بارداری

65 بازدید | 14 پست

سلام دوستان 

من 12 هفته و 5 روزم تهوعم بهتر شده خیلی

ولی بی اشتهایی و سنگینی معدم مونده

غذا میمونه رو دلم و ببخشید باد گلو دارم

قبلا اینطور نبودم اصلا

الان میخوام بدونم مشکلات معدمم کم کم خوب میشه مث تهوع

یا اینارو تا آخر بارداری دارم؟ 😢😟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من فک میکنم فقط تهوع بهتر میشه ای خدا من دارم میمیرم خستهرشدم تازه تو9هفتم

عزیزم دکتر شما رو برای آزمایش اولیه فرستاد من تقریبا شش هفته اینا هستم هنوز نرفتم وکتر

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

به طور معمول این مشکلات تا هفته ۱۶ هست، بعد خیلی کم میشه.

مواردی هستن تا پایان بارداری یا پایان پنج ماهگی هم این مشکلات رو دارن. اما کم هستن.

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
ممنون عزیزم دکتر واسه شما ننوشت? سنو ساک بارداری نمیری?

نه من هنوز دکتر نرفتم گلم راستش میخوام هشت هفته برم که برای سونو قلب هم بنویسه.

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم