2777
2789
عنوان

دوستان باردارم میشه کمکم کنید

240 بازدید | 34 پست

من رفتم سونو شش هفته و یک روز جنین ضربان داشت

الان با خودم میگم نکنه اشتباه شده باشه آخه خود دکتر تو مطب گرف سونورو گف همه چیت نرمال و خوبه جنین هم قلب داره اما میترسم

میتونم هشت هفتهه به درخواست خودم برم سونو تو مراکز سونوگرافی قبول میکنن یا حتما باید پزشک بنویسه

به امید خدا ۱۴۰۰/۸/۶بیبی چکم در اوج ناباوری مثبت شد آزمایشمم مثبت شد دعا کنید سالم و صالح بیاد بغلم محتاجم به دعای تک تکتون مامانی منتظرتم سالم بیای بغلم😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم قلبش تشکیل شده خوب ازچی میترسی دیگه

منم همین حدودرفتم قلبش تشکیل شده بود 

نیازی نیس بازم بری برا نینی خوب نیس سونو زیاد 

دوستای نینی سایتی دعام کنین به حاجتم برسم💚

استرس الکی نداشته باش .

بله قبول میکنن 😬 آزاد و با پول خداروشکر همه چیو اینجا قبول دارن!

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
حساس نباش

ادم اینقد تو این سایتا و و کلا فضا مجازی یه چیرایی میبینه میترسع 

از اون بدتر از متوقف شدن رشدش هم میترسم

به امید خدا ۱۴۰۰/۸/۶بیبی چکم در اوج ناباوری مثبت شد آزمایشمم مثبت شد دعا کنید سالم و صالح بیاد بغلم محتاجم به دعای تک تکتون مامانی منتظرتم سالم بیای بغلم😍
خداروشکر که خوبه دیگه چرا میخوایی بری. سونو زیادیش خطرناکه 

نمیدونم میگم نکنه اشتباه شده باشه نمیدونم رشدش متوقف نشده باشه

بله میتونی عزیزم  مگه صداشو نزاشت بشنوی؟

نه صداشو نزاشت گف نمیتونم بزارم

نمیدونم دستگاه مشکل داشت یا یچیز دیگه

گلم قلبش تشکیل شده خوب ازچی میترسی دیگه منم همین حدودرفتم قلبش تشکیل شده بود  نیازی نیس بازم ...

وای مرسی عزیزم شما هم شش هفته و اینا بودید برا قلبش من به حساب خودم هفت هفته بودم ولی سونو شش هفته و یک روز

ادم اینقد تو این سایتا و و کلا فضا مجازی یه چیرایی میبینه میترسع  از اون بدتر از متوقف شدن رشد ...

۸ هفته برای قلبشه حالا ک نی نی ضربان داشته نگران چی هستی سونو بعدش ۱۲ هفته هس

تو   تنها دلیل خوب این دنیای بدی  
نه صداشو نزاشت گف نمیتونم بزارم نمیدونم دستگاه مشکل داشت یا یچیز دیگه

دستگاهش قدیمی بوده حتما یادستگاه اکونداشته ولی خیالت راحت گفته تشکیل شده پس مشکلی نیست

تیکرتولد دو سالگی پسرمامانه🥰
استرس الکی نداشته باش . بله قبول میکنن 😬 آزاد و با پول خداروشکر همه چیو اینجا قبول دارن!

😂💔چی بگم والا