2777
2789
عنوان

به مادرشوهرم گفتم........

278 بازدید | 9 پست

سلام بچه ها

چند روز پیش شوهرم و داداشش با هم دعوا کردن بعد اومد خونه گفت که رفته در خودشونو باش اومده و یکم بحثشون بالا گرفته

حالا امروز مادرشوهرم زنگ زده به من گفت آره حمید(شوهرم)رفته در خونشون و....تو خبر داری بهت گفت منم گفتم نههه یکم ناراحت بود منم سوال نکردم نمی‌دونستم دعوا کردن حالا بنظرتون اشتباه کردم گفتم نمیدونستم؟؟🤔🤔

نه کار درست رو کردی افرین

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همیشه خودمو تو این مسائل خاتواده همسرم کنار میکشم

چون اول و اخر اینا باهم خوب میشن و ممکنه من بده بشم

به من چه

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
آخه میگم شاید با خودش بگه پسرم آدم حسابش نمیکنه که بگه بهش

نه گلم همیشه تو این طور مسائل خودتو به ندونستن بزن قاطی نکن خودتو بزار فک کنن نمیدونی اونوقت شوهرت هرکاری کنه از چشم تو نمیبینن

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

آخه میگم شاید با خودش بگه پسرم آدم حسابش نمیکنه که بگه بهش

اتفاقا بهترین حرفو زدی همیشه بگو نمیدونم و خبر ندارم 

این ترفندو خوده شوهرم بهم یاد داد اولش یجوری شدم ولی بعدش فهمیدم چقد بنفعم گفته و راحتم

هرچی ازم میپرسن با اینکه تا ریزشم میدونم میگم نمیدونم خبر ندارم

اما شوهرم همههههههه چیو بهم میگه هم بیخبر نیستم واقعا هم خودمو دخالت نمیدم و راحت