2777
2789
عنوان

استوری زنداییم + عکس

340 بازدید | 60 پست

داییم چند روزه کمرش درد می‌کنه ، من خیلی باهاش رفیقم چون تک بچه ام و تمام بچگیم رو پیش خاله و داییم بودم ، حالا من دیشب بهش زنگ زدم حالش رو پرسیدم بعد گفتم زشته بزار با زنداییم هم حرف بزنم ، باهاش حرف زدم خیلی خشک و کنایه آمیز جواب احوال پرسیم رو داد ، منم گفتم ولش کن حالا مهم نیست.

یه ساعت بعد اینو استوری کرده ( مطمئنم که منظورش به من بوده چون باهم خوب نیستیم و تفاوت سنی مون هم زیاد نیست ) به نظر شما اشکالی داره که من حال داییم رو بپرسم 🤦🏻‍♀️ 

قانون اساسی هر کشوری هر ۱۹ سال یک‌بار باید عوض و بازنویسی شود چون هیچ نسلی حق ندارد و نباید برای نسل های بعدی تعیین تکلیف کند. توماس جفرسون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه دوس. نداره زیاد دورو برش نپلک خب

خدایا شکرت منو ببخش بخاطر ناشکریام تحمل من کم بود و صبر تو زیااااااد خداجونم تو خیلییییی مهربونی ممنونم بخاطر هدیه ی زیبایی که بهم دادی.....لطفا برای سلامتی دخترم یه صلوات مهمونم کنین😍🙏🙏

استوریاشو هاید کن نبینی.و بازهم بزنگ احوال داییتو بپرس حتی بیشتر از قبل.محل اونم نذار.

به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.