2777
2789

دختر همسایمون سه روزه زایمان کرده بچش ک همون اول مرده همین حدودا چن وقت پیش ک دم دمای زایمانش بوده گفتن بچه مشکل داره رفته بستری شده زایمان کرده امضا دادن قلب بچه رو عمل کنن بچه ب عمل نرسیده مرده😢من همین الان شنیدم 😔اخه مگه این سونوگرافی یا تشخیص نمیدن ک طرف تو همون سونو انومالی بفهمه 😔انقدر ناراحتم میخام گریه کنم😢من استرس دارم نکنه زبونم لال بچه منم سالم ب دنیا نیاد خیلی استرس دارم😟😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا فکرشو نکن بچه شما سالمه با این استرس و ناراحتی به بچت الکی ظلم نکن

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜

توکلت بخدا باشه گلم من مامانم این داداشمو تو یه شرایطی دنیا آورد ولی همشون سالم دنیا اومدن 

از هیچ توقع نداشته باش حتی پدرومادرت که کسیم ازت توقع کنه دخالت نکن که کسی نکنه قضاوت نکن تا کسی قضاوتت نکنه    

الان واجب بود اینو اینجا بگی

استرس بندازی به جونمون😕😕😕😕😕

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
خدا بهش صبر بده .وبرای هیچ کس نیاره منم دوزاده سال پیش بچه امو یک روز بعد از زایمان از دست دادم خیلی ...

الهی بگردم 😢من خودم ی سقط داشتم ولی این بدتره دنیا رو سر ادم اوار میشه😢

خدم استرس گرفتم اصن یجور ناجوریم 😟

ای بابا خودتم که بارداری به سلامتی استرس نگیر قرار نیست اتفاق واسه همه بیفته خدای نکرده 

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**