2777
2789
عنوان

عاشق کوجیکترازخودم شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 56 پست

ب عشق ی پسر20ساله اعتماداری?!! 

گیریم عاشقین🙆 خونه، زندگی، درآمدد اره ک بتونه فرداازپس زندگیش بربیاد؟

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی میگی؟ چرا؟ همشون عاشق بودن؟ الان زندگیاشون چطوره؟ تو چند سالته؟متاهلی؟

اره هر دو ۹۱ ازدواج کردن.

اره من ۳۴ و متاهلم

گروه رز صورتی وزن شروع ۶۰.۵ چی باید بنوبسم توی امضام؟

منم با۱۶سال اختلاف سنی ازدواج کردم همه گفتن نمیشع🥲همه چی بستگی ب دیدادمها داره.اینجا هم جز دلتو خالی کنن هیچیییی نداره.الکی ناامید میشی.میشه و هیچ موردی نیس.اما مودم ب شخصه صبر میکردم ۲۶ ۲۷سالم بشه و طبیعتا اون پسر پخته تر شه

مامان بزرگم دوسال و نیم از بابابزرگم بزرگتر بود‌ . الان این چیزا تابو شده قبلا اینطور نبود

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.

خوب یکم باید سنتون بالاتر بره پسرع حداقل ۲۴ یا ۲۵ بگذرونه که عشق واقعی ببینی شکل گرفته یا نه 

حتی ۳ سالم چیزی نیس ...چ برسه ۲سال 

بعد اگه تو ظاهر هم پسره بزرگتر بزنه خیلی بهتره😁😁😁

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠

به نظرم نکن 

۲۳ سال سن ازدواج نیست 

چه برسه به ۲۰ سال

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا

واب خدای من ابن پست رو میبینم تن و بدنم میلرزه بابا ۲۳ سال واقعا چه جوری از عشق حرف میزنه اونم با پسر ۲۰ ساله

باشه تو عاشقی 

زندگی به خدا به آسونی شما ک میگین نیس زندگی زناشویی عقل میخاد نه عشق 

عشق تو یک سال دو سال زندگی فقط هس بعدش ک چشاتونو باز کردین کلی تفاوت دیدن تو خانواده ها دیگه نیس به خدا این بچه بازی رو بزارید کنار

زندگی اصلا اون چیزی ک شماها فک میکنید نیس به خدا