2777
2789
عنوان

کیا عاشق بچن

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 33 پست
پسرم ۴۰ روزشه ولی شوهرم اصلا نگاش نمیکنه من برای زایمان و قهر خونه بابام بودم میخواستم برگردم ولی او ...

اسی ،اسی مواظب باش ،از همون تعریف هایی که کردی متوجه شدم علاقه و توجه افراطی شما باعث این‌مشکل شده ،شوهرت به جای ت افسردگی بعد زایمان گرفته ،براش وقت بزار فکر میکنه یهو حذف شده ،بعضی مردا از بچه بچه ترن 

عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه‌
همه رو لایک کردم که ببینن

ديدم آفرين

شوهرت دچار افسردگي بعد زايمان شده كه برا بعضي آقايون پيش مياد ولي درست ميشه نگران نباش

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واااا چشه

ما اخرای بارداریم داشتیم آشتی میکردیم ینی اشتی کرده بودیم که من ۲۰ روز زودتر کیسه ابم ترکید اون حتی شب قبلش خونمون بود ولی از وقتی پسرم دنیا اومد زندگیمو جهنم کرده نمیدونمم از چیه

همه رو لایک کردم که ببینن

ب شوهرت محبت کن شاید حسودیش میشه 

و اینکه مهرش ب دلش میوفته نگران نباش هیچ پدری از بچش متنفر نمیشه

سال1399/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد، بچها برا حاجت دلم با دلای پاکتون ی صلوات بفرستین منم دعاتون میکنم، پای عشق باشه عزیزم خودتم زیاده خواهی❤️🧿درد آنجایی عمیق است که ب حاشا برسد... 
حالا میره یه تاپیک دیگه میزنه باز همین چیزا رو مینویسه

كلا عادت ايشونه هم تاپيكاش گنگه هم يه ساعت طول ميكشه جواب بده يا كلا نميده

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
كلا عادت ايشونه هم تاپيكاش گنگه هم يه ساعت طول ميكشه جواب بده يا كلا نميده

اخه عشقم نوزاد دارم بعد یواش تایپ میکنم .ولی عنوان تایپیکامم از قصد نیس کلا جملاتم تو حرف زدنم گنگه بخاطر همین خیلی به مشکل میخورم تو زندگیم 

اسی ،اسی مواظب باش ،از همون تعریف هایی که کردی متوجه شدم علاقه و توجه افراطی شما باعث این‌مشکل شده ، ...

اخه  هر بی اعتنایی که به پسرم میکنه کینهام بهش بیشتر میشه البته منم این ۴۰ روز بخاطر بی اعتناییاش زیاد چزوندمش و بهش محل ندادم

ب شوهرت محبت کن شاید حسودیش میشه  و اینکه مهرش ب دلش میوفته نگران نباش هیچ پدری از بچش متنفر ن ...

به جرات میگم هیچ حسی نداره شاید کسی باورش نشه ولی این ۴۰ روز دوبار بغلش کرده در حد ثانیه ای

اخه  هر بی اعتنایی که به پسرم میکنه کینهام بهش بیشتر میشه البته منم این ۴۰ روز بخاطر بی اعتنایی ...

نکن داری به دست خودت دیوار میکشی بین شون، لب بوده که دندون اومده، هم بهش توجه کن ،هم بچه رو بسپار بهش بگو پسرم میخوا بیاد بغل بابایی من برم شام خوشمزه واسه بابا بپزم مثلا ، من‌نمیدونم مشکلات قبلی تون چی بوده،ولی اینکار و نکن مشکل اضافه نکن 

عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه‌
اخه عشقم نوزاد دارم بعد یواش تایپ میکنم .ولی عنوان تایپیکامم از قصد نیس کلا جملاتم تو حرف زدنم گنگه ...

پس ببخشيد قضاوت كردم.درست ميگيد يادم نبود منم اون موقع كه نوزاد داشتم اين مدلي بودم شرمنده. ولي ببين عزيزم ماهم يكسال اول تولد پسرم خيلي مشكلات شبيه مشكلات شما داشتيم همه شون حل ميشه نگران نباش.يه سال اول همينه

پس ببخشيد قضاوت كردم.درست ميگيد يادم نبود منم اون موقع كه نوزاد داشتم اين مدلي بودم شرمنده. ولي ببين ...

خواهش میکنم پسرم کولیکم داره عادت داره بیشتر براش اهنگ بزارم و راهش ببرم 

پس ببخشيد قضاوت كردم.درست ميگيد يادم نبود منم اون موقع كه نوزاد داشتم اين مدلي بودم شرمنده. ولي ببين ...

ایشالله که حل شه من حتی حاضرم بخاطر پسرم جداشم بماند که زندگیم خوبم نبود ولی میگفتم بخاطر پسرم زندگی میکنم ولی اگ قرار باشه اسیب روحی ببینه از طرف پدرش نمیتونم ادامه بدم چون شوهرم به برادرزادهاش عجیب وابستس حسود نیستم ولی تعجب میکنم به بچه خودش حسی نداره