2777
2789
عنوان

کیا عاشق بچن

270 بازدید | 33 پست

سلام دوستان .تو مجردیم همیشه عاشق بچها مخصوصا دختر بچها بودم الان ی پسر دارم و ی زندگی خیلی خیلی خیلییی بد .شوهرم تا قبل زایمانم که ۳.۴ تا بچه میخواس ولی الان با پسرم به مشکل خورده جوریکه نگاشم نمیکنه و فکر نکنم با این وضع تا دم مرگش بچع بخواد البته اگ اونم بخواد من نمیتونم بخاطر شرایط این زندگی اینده ی بچه دیگرو خراب کنم ولی همش ترس از دست دادن پسرمو دارم خدای نکرده ‌.همس ناراحتم که چرا نباید زندگی خوبی داشتمو ی عالمع بچع کنارم ول میخوردن .دوست دارم پسرم بهترین چیزارو داشته باشع نمیدونم این حسم عادیه یا نه الان چندروزه حتی شبا بیدارمیمونم ببینم نفس میکشه یا نه یا به هربهانه ای بیشتر از نصف روز بغلش میکنم خیلی شرایط بدیه جوریکه دلم اصلا شوهرمو نمیخواد و همع قلبم متعلق به خانوادمو پسرم شده...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرت چند سالشه چه مشكلي با باباش دارن؟

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه

من ، 

پسرتون چن سالشه و چرا با پدرش به مشکل خورده

سال1399/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد، بچها برا حاجت دلم با دلای پاکتون ی صلوات بفرستین منم دعاتون میکنم، پای عشق باشه عزیزم خودتم زیاده خواهی❤️🧿درد آنجایی عمیق است که ب حاشا برسد... 

استارتر زحمت نباشه بيا جواب بده اين همه آدم يه سوالو برسيدن

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
چندسالشه پسرتون؟  سر چی به مشکل برخوردن با شوهرتون؟

پسرم ۴۰ روزشه ولی شوهرم اصلا نگاش نمیکنه من برای زایمان و قهر خونه بابام بودم میخواستم برگردم ولی اون خیلی راحت گفت که میای شهریار و نیار متم هر لحظه کینم بهش بیشتر میشه نمیدونم بهش حسادت میکنه یا از چیه ولی شدید حسوده و توی بارداریمم میگفت فکرکنم من اولین نفریم که زنشو بیشتر از بچش دوست داره ‌بچمم خودش میخواست و جتسیتشم همونی بود که میخواست

پسرم ۴۰ روزشه ولی شوهرم اصلا نگاش نمیکنه من برای زایمان و قهر خونه بابام بودم میخواستم برگردم ولی او ...

شاید دچار افسردگی پس از زایمان شده

سال1399/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد، بچها برا حاجت دلم با دلای پاکتون ی صلوات بفرستین منم دعاتون میکنم، پای عشق باشه عزیزم خودتم زیاده خواهی❤️🧿درد آنجایی عمیق است که ب حاشا برسد... 
پسرم ۴۰ روزشه ولی شوهرم اصلا نگاش نمیکنه من برای زایمان و قهر خونه بابام بودم میخواستم برگردم ولی او ...

واااا چشه

قد168.وزن اولیه94کیلو❌وزن فعلی 67 ❌وزن هدف ۶۰کیلو💪💪💪من میتوانم💪💪💪

براش خرج میکنه؟ 

قد168.وزن اولیه94کیلو❌وزن فعلی 67 ❌وزن هدف ۶۰کیلو💪💪💪من میتوانم💪💪💪