2777
2789
عنوان

بهونه پسرا برای ازدواج نکردن

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 31 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین بدون رضایت پدر مادر اصلا ارزش نداره ازدواج

چه ربطی داره عزیزم اگه واقعا اسی رو می خواست عاشقش بود زمینو زمانو بهم می‌دوخت تا بهش برسه

آرزویت را برآورده می کند ، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند . . .🌹😍🌹
گف همه راهارو رفتم حتی خودکشی و خونه نرفتن

چی بگم شاید تلاشم کرده نشده😐😐

کاربراقام ب هیچ عنوان درخاست دوستی ندین ممنونم...روزگارم رو اگریک روز نقاشی کنم یک قفس باخاطرات یک قناری میکشم...

تو پیچوندنش ک شک نکن

ولی خب بازم شرافتمندانه عمل کرده

اخه اگ ازدواج میکردی هم محال بود ننه بابا و سایرینش میداشتن اب خوش از گلوتون پایین بره

دور دور هم روزی ی کاسه خون از سرت ورمیداشتن

تَهِش، خودتی و خودت...
چرا پس خودش انقد گریه میکرد ینی همش فیلم بوده 

پسرا رو نمیشناسی نه همه ولی اکثرشون خیلی موذین.منم ۶ سال با کسی بودم اومد خواستگاری خونوادم ندادن یجوری اشک تمساح میریخت بیا و ببین.بعدش تصمیم گرفتیم یواشکی باهم دوست باشیم تا زمانی که خونواده ها راضی بشن.بعد سر دعوای الکی گذاشت رفت بعد دوسال اولنت اینستامو ریکاوری زدم دیدم کلی پیم داده ک بخاطر جواب رد خونوادت بیخیالت شدم و اونا گفتن بیخیال دخترمون شو.ولی به ماه نکشیده رفت یکی دیگه رو گرفت الانم شادو خرمن باهم

پسرا رو نمیشناسی نه همه ولی اکثرشون خیلی موذین.منم ۶ سال با کسی بودم اومد خواستگاری خونوادم ندادن یج ...

منم ۶ سال بودم عمرمو هدر دادم 

اگه طرف شمام واقعا عاشق بود میموند تا خونوادت راضی شن 

پسر عموم ۲ ساله پای دوس دخترش مونده تا بابای دختره راضی بشه 

عزیزم بخدا کسی ک کسیو بخواد کل دنیاهم نمیتونه جلوشو بگیره.منم دوست خودم دوسال با پسره رابطع داشت اخرش پسره گفت خونوادم مخالفن و کلی گریه میکرد.اخرش اومد بمن پیشنهاد داد🤣بشنو و باور نکن حرف پسرارو

منم ۶ سال بودم عمرمو هدر دادم  اگه طرف شمام واقعا عاشق بود میموند تا خونوادت راضی شن  پس ...

اره میگم دیگه.بعد دوسال تو خیابون دیدمش گفت پشیمونم گفتم برو با همون عشقت خوش باش.حتی حاضر نیستم قیافشو ببینم بخدا