2777
2789

سلام بچه ها من تصمیم دارم کنکور ارشد بدم مجموعه امار 

ازونجایی که رشته لیسانسم مهندسی بوده هیچ پیش زمینه ای ندارم راجع به منابع کنکور

الان یه هفتس دارم میگردم و واقعا گیج شدم

مامانم میگه از ی موسسه پک کامل بگیر انقد دنبال کتابای پراکنده نباش 

ولی ازون ور میگن از یه جا نگیرین ممکنه بعضی کتاباش بدرد نخوره 

توروخدا کسایی که آمار خوندین میخونین بیاین کمک

من ارشد آمار هستم عزیزم... لیسانسم هم آمار بود برای ارشد علاوه بر جزوه های خودم پک کامل مدرسان شریف گرفتم.. اگه تهرانی میتونم بهت بدم

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
من ارشد آمار هستم عزیزم... لیسانسم هم آمار بود برای ارشد علاوه بر جزوه های خودم پک کامل مدرسان شریف ...

سلام عزیزم 

چه سالی کنکور دادی چه رشته ای میخونی؟

پک کامل مدرسان مفید بود؟من پارسه رو شنیدم ولی راستیاتش چون هیچ پیش زمینه ای ندارم نمیدونم چی بده چی خوب

کجای تهرانی عزیزم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین منابع را خود سازمان سنجش اعلام میکنه چه کتابایی هست و چه سر فصل هایی..شما با توجه به سر فصل ها بخون.. من که از کتابای مدرسان شریف خیلی راضی بودم البته اون زمان بهترین بود .. ورودی ۹۱ بودم .. روزانه تهران قبول شدم

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
سلام عزیزم  چه سالی کنکور دادی چه رشته ای میخونی؟ پک کامل مدرسان مفید بود؟من پارسه رو شنیدم و ...

اون زمان ما هم پارسه بود ولی من مدرسان شریف گرفتم... من پاسداران هستم.. اگه بخوای میتونم بهت قرض بدم

اون زمان ما هم پارسه بود ولی من مدرسان شریف گرفتم... من پاسداران هستم.. اگه بخوای میتونم بهت قرض بدم

من غرب تهرانم ولی برام مشکلی نیست 

اگر نیازم نداشته باشی ازت میخرم عزیزم 

فقط اینکه من تا اخر هفته مسافرتم 

اگر اینجا انلاین میشی که همینجا باهات هماهنگ میکنم اگر نه یک ایدی به من بده که بتونم باهات هماهنگ کنم

من غرب تهرانم ولی برام مشکلی نیست  اگر نیازم نداشته باشی ازت میخرم عزیزم  فقط اینکه من ت ...

در خواست دوستی یده بهت اینستامو بدم

من ارشد آمار هستم عزیزم... لیسانسم هم آمار بود برای ارشد علاوه بر جزوه های خودم پک کامل مدرسان شریف ...

سلام عزیزم شما کارشناسی ارشد چه رشته ای از آمارو انتخاب کردید ؟

منابعتون چیا بودن ؟

من غرب تهرانم ولی برام مشکلی نیست اگر نیازم نداشته باشی ازت میخرم عزیزم فقط اینکه من تا اخر هفته مسا ...

سلام عزیزم شما کنکور ارشد آمار شرکت کردین؟چطور بود و منابعتون برا کنکور چیا بودن؟

سلام عزیزم شما کارشناسی ارشد چه رشته ای از آمارو انتخاب کردید ؟منابعتون چیا بودن ؟

گرایش ریاضی خوندم .. منابعم جزوه های خودم و مدرسان شریف بود

میتونم تو قسمت پیاما هر چی سوال در مورد کنکور ارشد دارم بپرسم ؟

عزیز جان من ۱۲ سال پیش ارشد دادم خیلی یادم نیست ولی اگر سوالی دارین بپرس

عزیز جان من ۱۲ سال پیش ارشد دادم خیلی یادم نیست ولی اگر سوالی دارین بپرس

میخواستم در مورد کتابای مدرسان شریف بپرسم پکیجن برا همین نمیدونم کدومو باید انتخاب کنم