2777
2789
عنوان

دماغ عملیا، ی سوال دارم 😩

471 بازدید | 37 پست

من از وقتی عمل کردم ، تو سلفی و اینه که عکس میندازم یا وقتی خودم تو اینه به خودم نگاه میکنم بینیم مشکل خاصی نداره، ولی با دوربین پشت گوشی  دماغم یه جوری میفته،  تو عکس یه طرفش انگار خط کانتور داره یه طرف نداره. نمیدونم واقعا بینیم ایراد داره یا من بد عکسم ، 

یا بخاطر کیفیت دوربینه، 

البته عکسای دیگرانم دقت کردم بعضیا بینیشون ایراد دار میفته تو بعضی از عکسا. 

کم سر ورم بینیم غصه میخوردم تازگیا غصه ی اینم اضافه شد😩😩😩

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ادم های وسواسی با جراحی زیبایی هم حالشون خوب نمیشه

البته خودمم مشکل تورو داشتم ولی الان بیشتر دارم روی خودم کار میکنم تا صرفا زیبایی ظاهری

هزار تا کاربری داشتم سر چرت و پرت ترکیدن
مال دوربین گوشیه من یبار مثل میمون میشم یبار نرمالم خلاصه که😂مشکل از دوربینه 

بخداگرفتار شدم. نمیدونم با خودم چندچندم😀 یه بار دکتر بیجاره رو نفرین میکنم یه بارم دعا. 😂

۱۰ماه

یکسال که تموم بشه ظاهر بینی اوکی میشه ولی درکل باید زاویه خوب رو تو عکاسی پیدا کنی عمل بینی که معجزه نیست هرکسی تو یه زاویه ای بی عیب و خوبه تو عکسا

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم

منی ام ک عمل نکردم با دوربین پشت گوشی کج میفتم چ برسه شما ک عمل کردین

ب نظرم مشکل از دوربینه 

منم سر این قضیه ی هفتس افسردم

تو روزایی که ادم از دشمنش یه زخم میخوره و از آشناهاش هزار تا  یاد گرفتم خودم حال دلمو خوب کنم .یاد گرفتم با اینکه خودم کوه دردم اما دور و بریامو شاد کنم و بخندونمشون . یاد گرفتم حتی اگه کسی وقت نداشت برام خودم برا خودم وقت بزارم و ب خودم بها بدم قرار نیست همیشه آدم محتاج نگاه این و اون باشه .اینا رو گفتم که برسم به دلیل تیکری ک گذاشتم من پارسال خودمو انقد قوی دیدم که بدون توقعی از دیگران خودم برا خودم کیک تولد گرفتم و اقوامو ب پیک نیک دعوت کردم امسالم گفتم اینجا تاریخ بزارم جلو چشمم باشه .چون امسالم برا خودم نقشه ها دارم😊 ..یک روز میایی که من دیگر دچارت نیستم از صبر ویرانم اما چشم انتظارت نیستم‌
ادم های وسواسی با جراحی زیبایی هم حالشون خوب نمیشه البته خودمم مشکل تورو داشتم ولی الان بیشتر دارم ...

بله عزیزم متاسفانه ادمی که از درون اعتماد بنفس نداشته باشه بااینچیزا مشکلش حل نمیشه، مثل خودم . من فکر میکردم خیلی تاثیر مثبت داره عمل برام. ولی اینطوری نشد. 

هرچند که بینیم کلا به عمل نیاز داشت.

بخداگرفتار شدم. نمیدونم با خودم چندچندم😀 یه بار دکتر بیجاره رو نفرین میکنم یه بارم دعا. 😂

منم همین طورم از وقتی عمل کردم اعصاب ندارم 😂

هر روز یه مشکلی باهاش دارم😄

💜🤎به آرزوهایم قول رسیدن دادم🤎💜
دوربین گوشی عین اون دوربینی که عکس کارت ملی مونو گرفتن باهاش البته دورین اصلی ایشوالا  من بینی ...

بخدا من از زندگی ناامید میشم😂میگم وای نکنه قیافه ی واقعیم اینه دیگران چه جوری تحملم میکنن😂😂